اشترم عکسای نیکول که بدتر از اینه.چرا به دختره گیریس جفا کردی؟![]()
اشترم عکسای نیکول که بدتر از اینه.چرا به دختره گیریس جفا کردی؟![]()
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
![]()
ذهن خلاقی داشته طرف
1.اسم دارای تناقض غیر مستقیمه/2.این آلبوم به گفته خودش در سال 1391 مرتکب شده.اگر سیمبلایز 9/11 رو بدونید از دهگان پرش میکنن که اصطلاحا میگن یکی بعد از خدا/3.تاریخ انتشار تیزر مطابق با تولد توپاک بود که در "13" سپتامبر به قتل میرسه،توپاک بزرگترین مبارز ضد سیستم بود که اونا میکشنش; حال تیزر با "چشم چپ بسته (که بعد باز میشه) " در روز تولد توپاک میاد، و قراره با عددی مطابق با تاریخ فوت توپاک بیرون بیاد (( تیر )) / توپاک با "تیر" به قتل میرسه/ 4. اشتباهه "خوب" اه داستان که توپاک باشه اینه که چشم رو عصبانی کرده / 5. چشم در ثانیه 10 بهش فشار میاد که گزینه 4 رو تصدیق میکنه و میگه بهرام با خدا بودن اذیت اش کرده/ 6. چشم ثانیه 13 باز میشه که گزینه 3 رو تصدیق میکنه و الف-چشم چپه خود بهرامه و ب-باز کردن چشم نماد آگاهی،تولده!حال تولد کی؟و چرا اصلا "تولد؟"/7.کلیپ 33ثانیه است که بالاترین درجه ماسونیه/8.چشم چپ نماد دجال اه و متاسفانه جمله ی "من دنیامو خودم آفریدم" ،ادعای خدایی میکنه و این رو در دموی ترک "نگاه" داریم که با "چشمه". و "تکرار" میشه اگه بازم "زمان" برگرده / 9. زبان شیاطین برعکسه و اسم آلبوم اشتباه خوب،که این دو کلمه رو به عنوان ترک داریم اما برعکس;'خوب' اوله ،"اشتباه" آخره پس داریم: اسم تراک ها رو بر عکس بخون => اشتباهه صلح / برش سوز داره / مرداب ممکنه دیده شه الی آخر پس داریم => "خوب" "اشتباه" است!!!
/ 10. دمو آلبوم شامل 16 تا 30 ثانیه است => 16x30 که میشود 1/6x3/0 که میشه سه تا شیش تا یعنی 666 و این اتفاق وسط 1 و 0 که "ده" باشه میوفته وسط نماد خدا
/11.اگر 'بهرام' قصه هم وزن 'دجال' قصه چنین معامله ای کرده باشه یک "اشتباه" مرتکب شده که اون رو "خوب" نامیده/12.در ترک "13" آلبوم که 'سوز' باشه مصداق گزینه 9 و سندم خودش میگه : سوز میاد ،، گیر کرده تو "مرداب"/13.تو همون روز 13 تیر به اذن خدا میشونمت سر جات !تو با میلیون ها ،شایدم میلیارد ها,,, من با یه مقدار ,,تو بزرگترین و معتبر ترین. من غریبه ترین ، ، بی اعتبار ترین اما تو با کی و,,. من با کی ! ممکنه شاهد جنگ آخر الزمان باشید ,,خدایا,, به امید خودت یا الله
#لطفا کپی نکنید
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
![]()
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حرفی نداری؟![]()
در حال حاضر 22 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 22 مهمان ها)