نوشته اصلی توسط Rasool24 اوه شت ! 4 گیگ ویندوز , 3 گیگ آپدیت چقدر زیاد نمیخواد همین سون خوبه همش مفته شبونه من تا الان سه چهار بار وین 10 دان کردم
این اهنگو خیلی خیلی دوس میدارم
بعدشم اون اپدیت خودش ویندوزه ! وقتی تو داری نسخه جدید میگیری دیگه اپ نمیخواد
نوشته اصلی توسط Chavosh همش مفته شبونه من تا الان سه چهار بار وین 10 دان کردم باید یه ویندوز 7 هم آماده باش داشته باشم اگه مشکلی پیش اومد سیستم بگا نره
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
نوشته اصلی توسط Rasool24 باید یه ویندوز 7 هم آماده باش داشته باشم اگه مشکلی پیش اومد سیستم بگا نره طرف اگر خودش اهل فن باشه موشکلی پیش نمیاد دیر یا زود حل میشه مشکل جایی خودشو نشون میده طرف شاسکوله نمیدونه در مواقع ضروری چگونه عمل کنه
نوشته اصلی توسط Chavosh بعدشم اون اپدیت خودش ویندوزه ! وقتی تو داری نسخه جدید میگیری دیگه اپ نمیخواد سایت پی سی دانلود تا آپدیت 21 آبان گذاشته ! از اون جدیدتر نیومده ؟؟؟
همچنان می نمایی
دوستان اتفاق تاریخی بالاخره رخ داد بازدید این تاپیک از پارو زد بالا
نوشته اصلی توسط Chavosh طرف اگر خودش اهل فن باشه موشکلی پیش نمیاد دیر یا زود حل میشه مشکل جایی خودشو نشون میده طرف شاسکوله نمیدونه در مواقع ضروری چگونه عمل کنه من غیر از 10 همه رو تا حالا نصب کردم و یاد دارم ! اگه موشکلی موقع نصب نباشه مثل اروری چیزی
نوشته اصلی توسط Rasool24 سایت پی سی دانلود تا آپدیت 21 آبان گذاشته ! از اون جدیدتر نیومده ؟؟؟ نه دیگه همونه نسخه 10586
R A S O O L
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 55 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (2 کاربران و 53 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن