نوشته اصلی توسط KHATAR مشکل فقط کاوره؟ اقا من فیلم اپ میکنم بعد کاوری از خودش!!!!!! میذارم که 2 طرف 5 متر از هم فاصله دارن و کاپشن شلوار پوشیدن.اوکی؟ دیوث نکنه خاله الکسیس مجبور کردی کاپشن بپوشه زود لینک بده قرمساق دیگه
نوشته اصلی توسط ehsan1361 ینی کسی که میشینه دایی چپول میبینه در مورد توماس اظهار نظر میکنه واسه من به پیر،به پیغمبر نمیبینم
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 دیوث نکنه خاله الکسیس مجبور کردی کاپشن بپوشه زود لینک بده قرمساق دیگه یه مشت فسیل به افکاره قدیمی دیوث الکسیسو بنداز دله.اون فرغونو کار نمیکنم
من نه دیگه حرفی میزنم در این مورد نه نقل میگیرم دیوثا
نوشته اصلی توسط Milad16+ پرده چنان زن که به هر زخمه ای پرده ی غفلت ز نظر برکنی زر نزن الدنگ بکش پایین امپر چسبوندم
نوشته اصلی توسط MaMaTiR چه جو گرفتش مردک خجالت بکش سن و سالی ازت گذشته همش فکر دودولتی من موندم چجوری میخوای مشاوله بدی همش نگات به جاهای خاصی از طرفه
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 زر نزن الدنگ بکش پایین امپر چسبوندم من خسته ام به اون مردک م-مه تیر بگو
یکی هم بود که پنجره جمع میکرد تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
الان امیر میاد بنمون میکنه.... بعد به من میگه تو باعث میشی خطر بن بشه بعد خودت میشینی میخندی
خیلی شخمی شده سرعت فروم چند روزه
نوشته اصلی توسط ehsan1361 مردک خجالت بکش سن و سالی ازت گذشته همش فکر دودولتی من موندم چجوری میخوای مشاوله بدی همش نگات به جاهای خاصی از طرفه خدا اول تورو شفات بده بعدم اون فکر منحرفتو صبح تا شب هرچیو میبینی شکل ممست برات بعد واسه من ملا شده
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 49 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (2 کاربران و 47 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن