[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]Atheist
1میلیون جور کنم میشه سایت زد
البته فعلا 4 هزار تومن تو کارتم دارم باید تا سر برج سر کنم![]()
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]Atheist
بیا اینا رو هم گوش بده با حالن . ببینم میتونم دینمو ادا کنم به مدرن تاکینگ یه نفرو هوادار کنم . طرح هر هوادار مدرن باید دینشو ادا کنه مال منه :|
Avec toi
Brother Louie
Cheri, Cheri Lady
Cosmic Girl
Fly To The Moon
Geronimo's Cadillac
Give Me Peace On Earth
I Will Follow You
In 100 Years
Jet Airliner
Juliet
Lucky Guy
Mrs. Robota
My Lonely Girl
S.ex.y S.ex.y Lover
همش کار دیترهبیش از 140 آهنگ برای مدرن ساخته ؛ 130 تا برای بلو سیستم ! نابغس
![]()
جسی جی فوق العادس
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سگ هار![]()
هرمز شجاعی مهر سینا کجایی
علاقهمند به موسیقی هستید؟ چه نوع آهنگهایی؟
به موسیقی خیلی علاقهمندم. موسیقیهای خاص را دوست دارم. بعضی صداها و ترانهها که به دلم بنشیند. مانند محسن چاووشی، ترانه «کجایی؟» برای کار بسیار زیبای شهرزاد یا سالار عقیلی، که کارهای او را خوب میشناسم. با شنیدن کار «وطنم» حال غریبی به من دست میدهد. «شهر باران» محمد علیزاده هم کار خوبی است. او خوانندهای است که کارش را خوب اجرا میکند. در کل محدودیتی ندارم. هر آنچه به دلم بنشیند را گوش میکنم.
در حال حاضر 37 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 37 مهمان ها)