سندی خوب همشونو امشب ترکوند
امیر اسم اون آلبوم معروفه چی بود میگقت به نرخ نون خور جاکشی مث بقیه ..... یه همچین چیزی میگفت لینک آلبوم بده دل کنم پیداش نمکنم پاک شده فک کنم
رضا روحانی هیچی نداره هرچی داره از باباش داره
نوشته اصلی توسط yaran از شهرستانم سفارش هست ولی اینجوریه که کمتر از 50 هزار بخواد ارسال نمیکنم چون نمیصرفه بعدشم هزینه پای طرفه نه من پس فکر همه چیو کردی . ایول مشخصه مغزت خوب کار میکنه
نوشته اصلی توسط K A M R A N پس فکر همه چیو کردی . ایول مشخصه مغزت خوب کار میکنه اره جون عمم
کیشو کیش عمو لیلا
نوشته اصلی توسط yaran اره جون عمم ازت خوشم میاد چون شَم خود اشتغالی داری . تیر میندازی ببینی به هدف میخوره یا نه . روحیت خوبه
نوشته اصلی توسط K A M R A N ازت خوشم میاد چون شَم خود اشتغالی داری . تیر میندازی ببینی به هدف میخوره یا نه . روحیت خوبه خخخخخخخخخخخ چه عجب یکی پیدا شد مارو تحسین کرد برو بچ همه میگن کوسخولی این کارو میکنی من گفتم گوسسسسسسسه.......................
نوشته اصلی توسط yaran خخخخخخخخخخخ چه عجب یکی پیدا شد مارو تحسین کرد برو بچ همه میگن کوسخولی این کارو میکنی من گفتم گوسسسسسسسه....................... به قول بهروز وثوق خودتو دست کم نگیر کومبوزه تو هم سَری تو سَرا
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 45 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (2 کاربران و 43 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن