تصاویری از همایش «تقسیم کار ملی و منطقهای برای افزایش تولید» را ببینید تا بدانید بهترین شیوه «تقسیم کار ملی» نزد ایرانیان است و بس!
بهترین شیوه تقسیم کار: ما می خوابیم، شما کار کنید
![]()
تصاویری از همایش «تقسیم کار ملی و منطقهای برای افزایش تولید» را ببینید تا بدانید بهترین شیوه «تقسیم کار ملی» نزد ایرانیان است و بس!
بهترین شیوه تقسیم کار: ما می خوابیم، شما کار کنید
![]()
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]Atheist
همه كيسه ها دارن از پرويز انتقاد ميكنند![]()
من که شخصا راضی بودم هم از پرویز هم از بازیکنا - دیگه توانشون در همین حد
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
![]()
میگن آخرین باری که کیسه حمومی ها پرسپولیس رو بردن دلار 800 تومن بود![]()
تقدیم به برهانی و کیسه کشا
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کد خبر: 1317816/4 زمان: 19:50 1395/01/27 بازدید: 7,734
نورمحمدی: کاش این 4 را هادی نشان میداد
رضا نورمحمدی کاپیتان نیمکتنشین پرسپولیس اعلام کرد خوشحال است که قول او و سایر بازیکنان به هادی نوروزی عملی شده است.
به گزارش "ورزش سه" از میکسدزون ورزشگاه آزادی، نورمحمدی گفت: خدا را شکر که بازی را بردیم. ما احتیاج به این پیروزی داشتیم. ثابت کردیم که فقط به فکر قهرمانی هستیم و استقلال و سایر تیمها برای ما فرقی ندارد.
نورمحمدی در مورد خوشحالی آخر بازی گفت: هادی نوروزی دوست داشت که این حرکات را انجام دهیم و عدد 4 را نشان دهیم. او دوست داشت که چهارمین گلش را در دربی بزند و عدد 4 قرمز شود. ای کاش خودش بود و گل چهارمش را میزد.
مدافع پرسپولیس در مورد صعود به صدر جدول گفت: همانطور که گفتیم فقط به قهرمانی فکر میکنیم. با همین انگیزه در 4 بازی آینده برای برد به میدان میرویم.
باز دم بچه ها گرم خیلی باغیرت و با تعصب بازی کردن خیلی حال کردم
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
![]()
کد خبر: 1317804/4 زمان: 19:36 1395/01/27 بازدید: 26,830
علیپور: نماد 4 استقلال دفن شد!
علی علیپور مهاجم پرسپولیس عقیده دارد نماد 4 استقلال به پایان عمرش رسید.
به گزارش "ورزش سه" از میکسدزون ورزشگاه آزادی، علیپور که با خبرنگاران صحبت میکرد در ابتدای حرفهایش گفت: نماد 4 استقلال دفن شد. ما فقط برای پیروزی آمده بودیم. بازی به بازی جلو میرویم. خدا را شکر که توانستیم این بازی را ببریم و امیدوارم 4 بازی بعدی را هم با اقتدار تمام کنیم.
او درباره اتفاقات پایان نیمه اول گفت: من هیچ درگیریای با طارمی نداشتم. دوستان خیلی خوبی با هم هستیم. در پایان نیمه اول هم آمدم مهدی را آرام کنم.
علیپور درباره شانس قهرمانی پرسپولیس هم گفت: شانس قهرمانی تیم خیلی بالاست، هوادارها هم حمایتمان میکنند. ما تیم همدلی داریم و این 4 گل روی دوندگی و همدلی جمعی به دست آمد.
اصلا از بس با غیرت بازی کردن که فقط ۴ تا خوردن لامصب ماشالله ماشالا به این غیرت و جنگندگی تحسین میکنیم
انشالا همیشه با غیرت بازی کنین![]()
در حال حاضر 36 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 36 مهمان ها)