⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جان خودت امیر این اواتارشو پاک کن![]()
گاوه بیا تل یه شی برات بفرستم مهمه بدو ..
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والا بخدا
من خودم تفاوتشونو چه با گوشی چه با لپتاپ چه ضبط ماشین حس میکنممنتها نمیدونستم چطور بیان کنم ...
همون عادت دادن گوش به صدای سالم مطرحه ... تفاوت کاملا ملموسه ...
روز تسخیر لانه جاسوسی و مبارزه با استکبال جهانی و همچنین روز دانش آموز بر آحاد تسخیرکنندگان ، مبارزه کنندگان و دانش آموزان تهنیت باد
ای اکبر فروش ِ نامرد
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اکبر فروششششششششششش دست تو رو شده برام ...![]()
اختتامیه نمایشگاه مطبوعات
اول اینکه منظورم با شما و کار شما نبود ... قبلاً هم گفتم شما بدون هیچ چشم داشتی اینکارو میکنی ...حقیقت رو میگم و گفتم و خواهم گفت که اگه شما و این آلبوم ها نبود موزیک باران فعلی وجود نداشت ... حالا رابطه ما و بقیه مسائل بماند ...
دوم : من نظرمو گفتم و توهین در کار نبود ... وقتی هم که شکلک زدم ینی جدی نیستم همین !
سوم : نمیدونستم گوش دادن به آهنگ با کیفیت بالا درک و شعور شنیداری رو بالا میبره :))
چهارم : من گفتم ابله و نادان ؟! نظرمو گفتم همین ! ینی هر کی فلک گوش میده ابله و نادانه ؟!
پنجم : و من الله توفیق
در حال حاضر 36 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 36 مهمان ها)