نمیدونستم محسن تا این حد حرامزاده و ...... شدهاز الان یه آهنگشو ندارم
نمیدونستم محسن تا این حد حرامزاده و ...... شدهاز الان یه آهنگشو ندارم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]Atheist
منظورش حمایت از ج ا بود ...
پیام روشن محسن چاوشی در زمانه فتنه/ راه حق همیشه روشن است
������محسن چاوشی با انتشار بخشی از اثر تازهاش برای میلاد مولا علی علیه السلامدر صفحه اینستاگرام خود نوشت: «یا علی، حق با حضرتتان بود؛ تا دنیا دنیاست، فتنه و دشمنی اختصاصی هرگز دست از سر شما و مجاهدتان برنمیدارد، اما راه حق همیشه روشن است.»
نمیدونم چرا یاد الی افتادم ...![]()
اصن تا اسم الیاس میبینم یاد الی می افتم ... اینقد که این بزرگمرد منو دوست داشت و بهم احترام میزاشت ...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باز دوباره همون حقه های قدیمی ... حتی سینجول هم گول نمیخوره دیگه ...
واکنش محسن چاوشی به فحاشی ضدانقلاب بهخاطر آهنگ جدیدش/ چه بالاتر از اینکه آدم بهخاطر مولا علی(ع) فحش بخورد
بشیر بیآزار، مدیر سابق دفتر موسیقی و سرود سازمان صداوسیما و از دوستان نزدیک محسن چاوشی، درباره قطعه «یا مولا» گفت: چاوشی علاقه و ارادت خاصی به حضرت علی دارند؛ بهگونهای که سالهاست من احساس میکنم ایشان با همین عشق زندگی میکنند. این کار هم تصمیم شخصی خود ایشان بود که از مدتها قبل قصد داشتند اثری ویژه این ایام و به مناسبت ولادت حضرت علی (ع) تولید کنند.
پس از انتشار این اثر، به گفته خودش، دشمنان مولا طبیعتاً تحت فشار قرار گرفتند و از اینکه نام حضرت علی (ع) توسط یک هنرمند مطرح برده شده، ناراحت شدند. طبق معمول، در فضای مجازی شروع به هجمه کردند؛ هم به خالق اثر توهین شد و هم به مقدسات ما، مقدسات ملت ایران و تمامی شیعیان. محسن چاوشی پیامی برای من فرستاد و چند نمونه از این توهینها را ارسال کرد. من به او گفتم این مسائل اهمیتی ندارد و مراقب باشد غمی به دلش راه ندهد. او در پاسخ جملهای گفت که برای من بسیار تأثیرگذار بود: «چه چیزی بالاتر از اینکه آدم برای مولا فحش بخورد؟»
محسن چاوشی که در روزهای اخیر با انتقاداتی از سوی گروهی از کاربران شبکههای اجتماعی مواجه شد به این انتقادها پاسخ داد.
آقای چاوشی با انتشار یک استوری در صفحهی اینستاگرام خود تاکید کرد که خودش یکی از مردم است و منظورش از به کار بردن کلمهی خناسان مردم نبوده است.
محسن چاووشی نوشت: من جزو همین مردم هستم؛ چطور ممکن است مردم خودم را خناس خطاب کنم؟ کافی است جستوجویی مختصر کنید تا پیدا کنید این کلمه کجا گفته شده و امروز دلالت بر چه کسانی دارد
در حال حاضر 112 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 112 مهمان ها)