البومی که سینجول و رضا ارین بشن مشاور هنری باس در سرویس های بهداشتی سراسر کشور ریلیز بشه
نه تو خوبی ..
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امان از روزی که مرد خیابونی منتشر بشه
الکی مثلا آلبوم در صف انتشاره![]()
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حواسم بهت بود و باید میومدی خیلی خوب بودن....امیدوار شده بودم به البومش با شنیدن اون دوتا
غرور رو کاملا دوست دارم !
قبلا ورژن کنسرتی رو گوش داده بودم اما این کم و کاستی نداره
☺
|
هر جای خونه
هر جای خونه
هر جای خونه
شــمع روشن شه
پـروانــه ها
دور تــو
میـگـردن
از این مردن
که دنیامو گرفته
امسال کلا آلبومهای ایران افتضاح بود....دریغ از یه آهنگ موندگار....خب بابا دیگه آلبوم ندین اگه نمیتونین....بزارید با همون قدیمیا حال کنیم.....
در حال حاضر 11 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 11 مهمان ها)