امیر خواستی اضافش کن:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آلبومش اصلا پیدا نمیشه
امیر خواستی اضافش کن:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آلبومش اصلا پیدا نمیشه
راستی آلبومش از روی مقوایی ریپ شده یا شیشه ای؟اشکان رو میگم
جووونم آقا رضا..تا حالا سه تای اولشو گوش کردم..فوق العادس...نظرای اینجارو خوندم اول گفتم با خودم معلوم نیست چه افتضاحیه..بعد شروع کردم به پلی کردن با فکر اینکه خیلی آلبوم بدیه..اولی رو شروع شد گفتم چقد بد اولش شروع میشه.یک دقیقه از آهنگ گذشت دیدم نه قشنگه و میشه گوش داد..رفتم ترک 2 گفتم چه غم قشنگی داره توش با زیر صدای بابک مافی که شبیهه غم خوده آهنگای بابک مافیو داشت..الان رسیدم آهنگ سوم میبینم چقد قشنگه مخصوصا تیکه ی ترجیع بندش که میگه:کل دنیام مال تو،خوب و بدش...روزای آخرمو با عشق خوشم...واسه انگشتای سردم روی ساز...نسخه ی دارومو آتیش میکشم"
امیدوارم تا آخرش همینطوری باشه!!
و رسیدم به حرف خودش که گفته فقط گوش کن...
موسیقی واسه گوش دادنه نه اینکه بین هر آهنگ کارای دیگه ای هم انجام داد!!
من از این درد خسته شدم،از جنگیدن با قلب خودم . . .
رضا صادقی؟ متال؟
ولی من کلا از صادقی بدم نمیاد.بیس داراشو دوست دارم.
ﺩﺧﺘﺮﻩ ﺯﻧﮓ ﺯﺩﻩ ﻣﯿﮕﻪ ﺳﻼﻡ ،
ﺁﻗﺎﯼ ﻣﺤﻤﺪﯼ !!!؟؟؟
ﻣﯿﮕﻢ ﻧﻪ ﺧﺎﻧﻢ ﺍﺷﺘﺒﺎﻩ ﮔﺮﻓﺘﯿﻦ.
ﻣﯿﮕﻪ ؛ ﻣﮕﻪ ﺗﺸﺎﺑﻪ ﭼﻬﺮﺳﺖ ﮐﻪ ﻣﯿﮕﯽ ﺍﺷﺘﺒﺎﻩ ﮔﺮﻓﺘﻢ.
ﻣﯿﮕﻢ ﻧﻪ ﺧﺎﻧﻢ ﺷﻤﺎﺭﻩ ﺭﻭ ﭼﮏ ﮐﻨﯿﻦ ﺍﺣﺘﻤﺎﻻً ﯾﮏ ﺷﻤﺎﺭﻩ ﺭﻭ ﺍﺷﺘﺒﺎﻩ
ﮔﺮﻓﺘﯿﻦ.
ﻣﯿﮕﻪ ﮐﺪﻭﻡ ﺷﻤﺎﺭﻩ ﺭﻭ ﺍﺷﺘﺒﺎﻩ ﮔﺮﻓﺘﻢ؟
ﻣﯿﮕﻢ ﻣﻦ ﻧﻤﯿﺪﻭﻧﻢ ﺷﻤﺎ ﭼﮏ ﮐﻨﯿﻦ ﻣﺘﻮﺟﻪ ﻣﯿﺸﯿﺪ.
ﻣﯿﮕﻪ ﺍﮔﻪ ﻧﻤﯿﺪﻭﻧﯿﻦ ﭘﺲ ﺍﺯ ﮐﺠﺎ ﮔﻔﺘﯿﻦ ﯾﮏ ﺷﻤﺎﺭﻩ ﺭﻭ ﺍﺷﺘﺒﺎﻩ
ﮔﺮﻓﺘﻢ؟
.
.
.
.
.
ﮔﻔﺘﻢ : ﻣﺤﻤﺪﯼ ﻫﺴﺘﻢ ﺧﺎﻧﻢ ﺍﻣﺮﺗﻮﻥ ﺭﻭ ﺑﻔﺮﻣﺎﯾﯿﺪ.
ﻣﯿﮕﻪ : ﺇ ﻭﺍ ﺁﻗﺎﯼ ﻣﺤﻤﺪﯼ ﺧﻮﺩﺗﻮﻧﯿﻦ؟
ﭼﻪ ﺑﺎ ﻣﺰﻩ ﺍﻻﻥ ﺧﻂ ﺭﻭ ﺧﻂ ﺷﺪﻩ ﺑﻮﺩ ﯾﻪ ﺁﺩﻡ ﺁﺷﻐﺎﻝ ﺩﻭﺳﺎﻋﺖ
ﺩﺍﺷﺖ ﺑﺎ ﻣﻦ ﻻﺱ ﻣﯿﺰﺩ ، ﺍﺣﻤﻖ ﮐﺜﺎﻓﺖ ﻭﻝ ﻧﻤﯿﮑﺮﺩ.
خدایا من کرایه رضا صادقی رو هم حساب میکنم واستا دنیا من میخوام پیاده شم.... :|
در حال حاضر 10 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 10 مهمان ها)