نوشته اصلی توسط ehsan1361 خدا کنه فرشید به عنوان هماهنگ کننده کنسرت و ... ایفای نقش میکنه مهشید سپه سالاره با این حساب ابی در نقش یه خواننده بی اختیار باید ظاهر بشه پس
نوشته اصلی توسط ehsan1361 از من ؟ من روحم خبر نداشت از طرح و ... الکی اومدن پیشنهاد دادن و من خر شدم قبول کردم کار شرکت ـتون در چه زمینه ای ـه؟ اگه کار گیرم نیومد پارتی ـم میشی همکار شیم؟
نوشته اصلی توسط pirana با این حساب ابی در نقش یه خواننده بی اختیار باید ظاهر بشه پس مگه غیر از اینه ؟
نوشته اصلی توسط pirana کار شرکت ـتون در چه زمینه ای ـه؟ اگه کار گیرم نیومد پارتی ـم میشی همکار شیم؟ در چه زمینه ای که بماند خودم با پارتی اومدم سرکار
سرخاب: لقب 30 ثانيه اولين بار مال من بود اين بازيکن در دربي سال 69 و در آغاز نيمه دوم دروازه پرسپوليس را باز کرد و بعد از آن از سوي طرفداران استقلال به عباس 30 ثانيه معروف شد.
نوشته اصلی توسط ehsan1361 مگه غیر از اینه ؟ امان از دست برنامه ریزی های مهشید
نوشته اصلی توسط ehsan1361 در چه زمینه ای که بماند خودم با پارتی اومدم سرکار چرا بماند؟ تعریف کردی... تا من برم خدمت و بیام تو مدیر میشی بعد پارتی من شو
نوشته اصلی توسط pirana چرا بماند؟ تعریف کردی... تا من برم خدمت و بیام تو مدیر میشی بعد پارتی من شو بی دلیل ، بماند حال برو خدمت بیا ، خدا بزرگه
نوشته اصلی توسط pirana امان از دست برنامه ریزی های مهشید برنامه ریزی مهشید فقط اینه کنسرت برگزار بشه و بره جهانگردی
نوشته اصلی توسط ehsan1361 بی دلیل ، بماند حال برو خدمت بیا ، خدا بزرگه ای بابا میخوام همکارت بشم پس کو اون اعتمادی که باید باشه؟ همینجا قول بده
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 7 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 7 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن