Redemption![]()
Redemption![]()
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
و گفت: هواداران مادرید می توانند مسافت کوتاهی بیایند ورزشگاه مغرب و بازی را از اسپانیا تماشا کنند!او بعد از گل نشدن پنالتی کروز آزول و بعد از آن، مهار یک تک به تک توسط کاسیاس این گونه واکنش نشان داد: نه پنالتی گل می کنند نه تک به تک می زنند، پس چطوری می خواهند گل بزنند؟!
خیابانی در بخش دیگری از گزارشگرش گفت: اگر تیم مکزیکی به فینال برود و قهرمان شود، جایزه 5 میلیونی خیلی به کارشان می آید، برعکس میلیونرهای مادریدی! انگار آقای گزارشگر فراموش کرده برای احقاق حقوق ضعفا گزارشگری نمی کند و این مسائل مالی بحث های گسترده ای می طلبد که نیاز به کارشناسان اقتصاد و فوتبال دارد. شاهکار اصلی هم این جمله بود: تاکید می کنم این رقابت ها جام جهانی باشگاه ها است، یا به عبارتی دیگر؛ جام جهانی باشگاه ها!![]()
Hero Enter
Viva Real Madrid
کمک کمک
الان یه ساعته دارم تو ایتونز میگردم لامصب جای سرچش کجاست ؟
این صفحه اصلیشه ؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه سرچ اون بالا سمت راست داره که هر چی توش میزنم هیچی نمیاره .
از کجا باید سرچ کرد ؟![]()
رومنیگه: اودگارد همچون عروسی زیبا، خواستگارهای زیادی دارد
این صفحه خود اطلاعاتشه ، برا فیلم و موزیک برنامه کلا این چیز میزاش خود ایتونز رو نصب کن ایدی بساز کل اطلاعاتش میاد اگه اون چیزایی رو که گفتم رو میخوای
سلام وعرض ادب دوستان گرامی![]()
I'm jealous of the rain ...
پایینش میاد وقتی سرچ کردی
در حال حاضر 12 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 12 مهمان ها)