حجما به فنا رفت یه اسکرول بزنین و عکسو ببنین
هرکه او بیدارتر پر دردتر....
نوشته اصلی توسط mohammad خوش بحالت اینجا کولرامون اصن خاموش نمیشناز 50 درجه پایین تر نمیاد حالا گرما به کنار شرجی هم بزار جفت این گرما اینجا هم تا همینه ولی شرجی نیست آفتا میسوزونه 2 مین زیر افتاب بمونی سرخ میشی تازه الان بهتر شده هوا
نوشته اصلی توسط SINA تو یه تاپیک زدی یه سایت به فنا رفت بیای اونجا اسلام نابود میشه حالا اون به درک تو فرم ثبت نام باید لقب یا نام مستعارو پر کنی که قطعن رد میشی من از پیروان احمد خاتمیم میگم اون پارتی بشه
نوشته اصلی توسط mahdi اینجا هم تا همینه ولی شرجی نیست آفتا میسوزونه 2 مین زیر افتاب بمونی سرخ میشی تازه الان بهتر شده هوا
نوشته اصلی توسط mohammad
چونــ اونمـ نیستــ پســ کلنـــ هیچیــــــــــــ ـ ـ ـ
نوشته اصلی توسط SINA تو یه تاپیک زدی یه سایت به فنا رفت بیای اونجا اسلام نابود میشه حالا اون به درک تو فرم ثبت نام باید لقب یا نام مستعارو پر کنی که قطعن رد میشی
نوشته اصلی توسط SINA از اینجا تا به بیرجند سه گُداره گدار اولی جان جان، نقش و نگاره گدار دومی مخمل بپوشم گدار سومی دیدار یاره
نوشته اصلی توسط mohammad از اینجا تا به بیرجند سه گُداره گدار اولی جان جان، نقش و نگاره گدار دومی مخمل بپوشم گدار سومی دیدار یاره ای بانوی من بانوی من بیا یکدم بنشین رو رو رو زانوی من
نوشته اصلی توسط SINA ای بانوی من بانوی من بیا یکدم بنشین رو رو رو زانوی من گل زردم همه دردم ز جفای تو شکوه نکردم تو بیا تا دور تو گرم آ آ آ
کنکورت رسید بالاخره یا نه
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 6 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 6 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن