نوشته اصلی توسط ehsan1361 کاملا طبیعیه البته بیشتر در ایران مادرجان مینا حالا بیشتر میتونه کمک کنه
نوشته اصلی توسط Herzeleid سر البومی ترکا هر چی میره جلو تر سنگین تر میشه وصیتت چند تا ترک راکه ؟ معلوم نیست ؟
نوشته اصلی توسط Herzeleid مادرجان مینا حالا بیشتر میتونه کمک کنه اون که صد البته
نوشته اصلی توسط ehsan1361 چند تا ترک راکه ؟ معلوم نیست ؟ آلبوم جدید چاووشی راک استایل است
نوشته اصلی توسط Mo$en رو تحلیل و تجزیه آهنگ های روز دنیا رو من حساب باز کن همه تو سایت من و به نام انالیزگر میشناسن کمکی بود در خدمتمتتونم [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلنجار همون کُمُدِ
نوشته اصلی توسط ehsan1361 چند تا ترک راکه ؟ معلوم نیست ؟ نه هنوز ولی اونا که اسلو هستن هم تلفیقی باید باشه فکر کنم
چقدر خوشحال شدم دوست داشتم نیست تو البوم
نوشته اصلی توسط daniyal آلبوم جدید چاووشی راک استایل است باز این حرف زد
نوشته اصلی توسط Herzeleid نه هنوز ولی اونا که اسلو هستن هم تلفیقی باید باشه فکر کنم گوشی رو وردار که صدات یه ذره آرومم کنه ؟ تو همین مایه ها
نوشته اصلی توسط ehsan1361 گوشی رو وردار که صدات یه ذره آرومم کنه ؟ تو همین مایه ها نه از اون مایه ها کشیده بیرون
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 6 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 6 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن