نوشته اصلی توسط Herzeleid جالب بدونی به نام کی هم ثبت شده سینجول اتفاقن دیدم پستی که تشکر زده بودو
چونــ اونمـ نیستــ پســ کلنـــ هیچیــــــــــــ ـ ـ ـ
نوشته اصلی توسط SINA دیدی رئال می خواد بیاد ایران جو گرفت تشکر زدی اون موقع سربازی ام اخرش دیدن رئالو به گور میبرم
نوشته اصلی توسط mohammad روی کین چقد حرف میزنه حتی مسئولای بارسا هم اینقد زر نمیزنن که روی کین میزنه در مورد کتابش حرف زده تیکه تیکه میزنن
نوشته اصلی توسط Herzeleid سینجول اوج پارو هم خوراک صدای دوم ببینم چه میکنیا شعرارو خوندی؟ ببین اصلاحی چیزی میخواد اوکی کن پخ بده من میخوام بزنم به کاور
.
نوشته اصلی توسط mohammad اون موقع سربازی ام اخرش دیدن رئالو به گور میبرم رو برجکی
نوشته اصلی توسط HamTin شعرارو خوندی؟ ببین اصلاحی چیزی میخواد اوکی کن پخ بده من میخوام بزنم به کاور نصفشُ تموم شده بود رفتم نهار الان کاملش میکنم
نوشته اصلی توسط SINA اتفاقن دیدم پستی که تشکر زده بودو میتونی پیداش کنی من نزدم باو یه بار یه کاربری اومد تشکر 0 بود بهش گفتم یالا تشکر کن چقد خسیسی و فلان اخه مگه ازت پول میگیرن بنده خدا تشکر کرد امیرم گفت حالا که اینطوری میکنی یه تشکر از طرف من زد واسه سینجول
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] این کلیپُ ببینید حتما
نوشته اصلی توسط HO33E!N در مورد کتابش حرف زده تیکه تیکه میزنن ورزش 3 میره اراجیفی که راجع به مورینیو گفته رو تیتر میکنه
نوشته اصلی توسط Herzeleid نصفشُ تموم شده بود رفتم نهار الان کاملش میکنم مگه خودت مینویسی؟ صفحه اول فقط نگاه بنداز اشتباه نباشه
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن