نوشته اصلی توسط Herzeleid البوم مثل همیشه خوش یمن بود ...گرفتی که؟؟ خیر به سلامتی
نوشته اصلی توسط AkbaR خیر به سلامتی :)
نوشته اصلی توسط Herzeleid تو کار پرده سایه روشنم هستی یا نه؟؟ یکدومش به صرفه تره؟؟ همه چی تاکید می کنم من فقط می دوزم
نوشته اصلی توسط HO33E!N شغلتون عذاب وجدانش هم بالاس پس بیشتر مخاطراتش بالاست تا عذاب وجدان
نوشته اصلی توسط HO33E!N شغلتون عذاب وجدانش هم بالاس پس وقتی میان می گن این چیه دوختی رفتم زدم اینجاش کجه آدم آب می شه البته به ندرت پیش میاد
نوشته اصلی توسط AkbaR همه چی تاکید می کنم من فقط می دوزم اگر درامدش خوبه دست ما هم بگیر ببر یه گوشه کارُ بگیریم
نوشته اصلی توسط AkbaR وقتی میان می گن این چیه دوختی رفتم زدم اینجاش کجه آدم آب می شه البته به ندرت پیش میاد اصلی رو به فنا میدن حالا شما زحمت میکشی براشون میدوزی دو قورت و نیمشونم باقیه؟
نوشته اصلی توسط Herzeleid اگر درامدش خوبه دست ما هم بگیر ببر یه گوشه کارُ بگیریم یه گوشش هم من میگیرم 2 گوشش هم اکبر که تجربش بالاس
نوشته اصلی توسط Herzeleid اگر درامدش خوبه دست ما هم بگیر ببر یه گوشه کارُ بگیریم اول دکتر شو بعد
نوشته اصلی توسط HO33E!N اصلی رو به فنا میدن حالا شما زحمت میکشی براشون میدوزی دو قورت و نیمشونم باقیه؟ والا اوج خجالت اونجاس که می گه بیا خودت بزن ببین
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 51 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 51 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن