نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH لانا الان صورتش کشیده که نیست راضی هستی ؟ فقط یکم شبیه ادل شده من كه راضيم خدا راضي باشه آخه عكسُ از هر دو جهت بايد كوچيك يا بزرگ كرد نميشه فقط سايز يه سمت تغيير كنه ، ميشه اون چونه درازي كه ديدي
نوشته اصلی توسط Gambler کسخل نام کاربریمو عوض کردم کی هستی تو ؟ منم امیرم ، اواتارو امضامو عوض کردم
نوشته اصلی توسط M.GCH سلام خوبی مینا جون؟ فدات عزيزم خوبم نوشته اصلی توسط mali68 ..سلام مینا جون
نوشته اصلی توسط tandis_m من كه راضيم خدا راضي باشه آخه عكسُ از هر دو جهت بايد كوچيك يا بزرگ كرد نميشه فقط سايز يه سمت تغيير كنه ، ميشه اون چونه درازي كه ديدي اِ چرا نقطه چین نداشت این پر کنم ؟ یه زمانی یه عشق یه طرفه بین منو اوتارت برقرار بود الان طلاق دادم خیلی وخته ، یکی دیگه جاشو گرفته
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH کی هستی تو ؟ منم امیرم ، اواتارو امضامو عوض کردم امیر تویی من حاجی مهدی ام
............................... من سرباز قماری بودم که آس و شاه نشون داشت ..........................
آنها سجاده ها را آتش میزنند و این ها بت ها را می شکنند . غافل از این که خدا همانست که بر لب قمارباز در حال باختن جاریست
سلام عزیزانم...
نوشته اصلی توسط Sajjad آنها سجادها را آتش میزنند و این ها بت ها را می شکنند . غافل از این که خدا همانست که بر لب قمارباز در حال باختن جاریست
نوشته اصلی توسط Gambler امیر تویی من حاجی مهدی ام اره خوشبختم چاوشیم ، محسنِ شون کمیسیون اواتارو امضاتو دادی به مجمع ؟ هر چیز مرتبط به قمار گمرکی داره
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH اِ چرا نقطه چین نداشت این پر کنم ؟ یه زمانی یه عشق یه طرفه بین منو اوتارت برقرار بود الان طلاق دادم خیلی وخته ، یکی دیگه جاشو گرفته نخواستم خيلي از سلولهاي خاكستريت كار بكشي كي دفعه ديگه برم سراغ اون
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 9 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 9 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن