من ملحدم ، مرا بُکشید
دوباره ثواب کنید![]()
اول که بحث من کلی تر از یه دین و به طور خاص اسلام!
شما میگین خوبی و بدی ولی من متر شما رس معیار شما رُ قبول ندارم
باور منم اعتقاد به خوبی ها انسانیت و اخلاق حالا کدوممون حقیم و کذوم باطل؟؟ مگر به عقیده شما همیشه حق در مقابل باطل نیست و معیارشم اونی که شما قبول دارین؟؟
ضمنا این اصل اسلام چیه؟؟ مسلمان واقعی رُ به من معرفی کن چند کلامی باهاش صحبت کنم!![]()
توی کدوم محفل علمی رد شد؟، سند بده
اصلیترین نظریه هستی هنوزم که هنوزه فرگشته و هر روز هم داره بیشتر بهش مهر تاکید میخوره، همین انسان و رو برو مطالعه کن، فقط جمجمه ی انسان ببین چجوری و به چه شکلی فرگشت یافته، تو اگه یه باگ توی این نظریه فرگشت انسان پیدا کردی، هر چیزی که دوست داری بارم کن.
نماهنگ مرگ بر آمریکا هم اکنون شبکه 3 با صدای حاج صادق آهنگران![]()
عمری است از عاشقانه ها،خالصانه مرگنامه می سازم!
کی گفته اسلام اینو نقض میکنه ؟!
اگه اسلام نقض میکنه چرا از موسی و عیسی و باقی پیامبران نام برده تو قرآن !
در ضمن من از هیچ چیزی دم نزدم ! دیدی بگم عقیده من اینه یا اونه ؟! یا بگم چی درسته ؟!
من برای هر حرفی که میزنم دلیل دارم ، رو هوا حرف نمیزنم ! صدها ادیان داریم تو دنیا و نقطه مشترک همه شون وجود خداست ، حالا بت پرست و چند خدایی هم بینشون هست ! که هیچ کدومشون بر وجود خدا بحثی ندارن ! پس چیزی که صدها دلیل برای وجودش هست تو نمیتونی با یک طرز تفکر اونو زیر سوال ببری !
من بهت گفتم فکر نکن ؟! چرا مغلته میکنی ؟! من گفتم نظرت رو بر دیگران تحمیل نکن ، همین بحث کردن خودت رو منطقی میدونی اما حرفهای منو جبهه گیری !
همه میخوان به اون سمت گرایش داشته باشن چون امید دارن ، چون میخوان که بخشیده بشن ، چون کاری رو از قصد انجام نمیدن (اکثر مردم) که نخوان بخشیده بشن !
باز هم حرف های تکراری ! تو هر چی تو متن من دیدی مثال بزن نه چیزی که تو سرت میگذره ! من هیچ کدوم از این حرفاتو مورد مصداق قرار ندادم
☺
|
هر جای خونه
هر جای خونه
هر جای خونه
شــمع روشن شه
پـروانــه ها
دور تــو
میـگـردن
از این مردن
که دنیامو گرفته
مسلمونا وقتی یه چی به اسلام میگی میگن ما 2 ملیاردیم ، توهین نکنید
وقتی میگی داعش میکشه و بوکو حرام و ... میگه اونا مسلمون نیستن
![]()
در حال حاضر 11 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 11 مهمان ها)