نوشته اصلی توسط MaMaTiR اخه بازیهای خیلی ریسکی رو میده بت پارس واسه فرمای تک و میکس.. اصن خا** نمیکنه ادم بره الان تیک بازی تکی رو کرده یک میلیون مثلا بازیهای 100 درصد مثه رئالو بزنی 100/150 میده خوبه دیگه.ریسک هم نداره.فقط 1 سرمایه میخواد
............................... من سرباز قماری بودم که آس و شاه نشون داشت ..........................
نوشته اصلی توسط kamyab تو میتونی آفرین
نوشته اصلی توسط Gambler الان تیک بازی تکی رو کرده یک میلیون مثلا بازیهای 100 درصد مثه رئالو بزنی 100/150 میده خوبه دیگه.ریسک هم نداره.فقط 1 سرمایه میخواد اره اما پول کجا بود.. باید به حسن بگی اینو
صرفا جهت اطلاع : سریال پلیسی آمین با حضور هادی ساعی قبلا تیزرش پخش شد اما نذاشتن چون میخواستن هفته نیرو انتظامی پخش کنن به تعویق افتاد تا زمستون
نوشته اصلی توسط kamyab همه تیکن مگه اینکه خلافش ثابت شه بازیش رو ندیدم با کیه فرانکفورت تیم 12
کلا همه چی به تعویق میفته
نوشته اصلی توسط MaMaTiR اره اما پول کجا بود.. باید به حسن بگی اینو حسن که 2000 میذاره 3600 میبره فکر نکنم لقمه گنده برداره کار خودته
نوشته اصلی توسط Gambler فرانکفورت تیم 12 یقشو میگیره ، مساوی میده
☺ | هر جای خونه هر جای خونه هر جای خونه شــمع روشن شه پـروانــه ها دور تــو میـگـردن _______________ تو رو وقتی نبینم سیر میشم از این مردن که دنیامو گرفته
نوشته اصلی توسط Chavosh صرفا جهت اطلاع : سریال پلیسی آمین با حضور هادی ساعی قبلا تیزرش پخش شد اما نذاشتن چون میخواستن هفته نیرو انتظامی پخش کنن به تعویق افتاد تا زمستون اون loft رو بالاخره دیدم.. جالب بود.. ممنون
نوشته اصلی توسط kamyab یقشو میگیره ، مساوی میده نه آقا جا پی اس اینو بزن خیلی تیم خریه گلاد باخ پاریسو من شکی ام تو خونه حریفه
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن