نوشته اصلی توسط Milad نه هوا خوبه امروز از باد و طوفان متنفرم ديشب باد بلندت ميكرد قشنگ
نوشته اصلی توسط Herzeleid الي هستي؟؟ يه درام عاشقانه ترجيحا صحنه هم داشته ياشه شخصيتاشم جوون باشن چيزي سراغ داري؟؟ واسه يكي ميخوام رو انداخته خودم چيزي سراغ ندارم نمیشه ترجیحا صحنه دار نباشه ؟
Hero Enter Viva Real Madrid
نوشته اصلی توسط Milad نمیدونم ولی انتظار بیشتری داشتم از طبقه حساس هم خوشم نیومد خب انتظارت رو از فيلم ايراني بيار پايين همه چي درست ميشه طبقه حساس خدايي خيلي باحال بود
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! ديشب باد بلندت ميكرد قشنگ در این حد من که یه 4 روزه از اتافم بیرون نیومدم
نوشته اصلی توسط Milad نمیشه ترجیحا صحنه دار نباشه ؟ نه
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! خب انتظارت رو از فيلم ايراني بيار پايين همه چي درست ميشه طبقه حساس خدايي خيلي باحال بود آرایش غلیظ چطور بود ؟
نوشته اصلی توسط Herzeleid الي هستي؟؟ يه درام عاشقانه ترجيحا صحنه هم داشته ياشه شخصيتاشم جوون باشن چيزي سراغ داري؟؟ واسه يكي ميخوام رو انداخته خودم چيزي سراغ ندارم
یه سایت لینک مستقیم فیلم ایرانی بدین .
.
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! خب انتظارت رو از فيلم ايراني بيار پايين همه چي درست ميشه طبقه حساس خدايي خيلي باحال بود کجاش باحال بود
نوشته اصلی توسط Herzeleid الي هستي؟؟ يه درام عاشقانه ترجيحا صحنه هم داشته ياشه شخصيتاشم جوون باشن چيزي سراغ داري؟؟ واسه يكي ميخوام رو انداخته خودم چيزي سراغ ندارم [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Herzeleid
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 7 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 7 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن