یکی از کسانی که بدجوری جلوی خوزه شاخ شد و برای حالگیری از او اقدام کرد، «پیترو لو موناکو» رییس باشگاه کاتانیا بود که پس از باخت تیمش در سیسیل به اینتر در بازیهای سری A، از شیوه بازی اینتر انتقاد کرد و ناگهان از کوره در رفت و گفت: «دلم میخواد یه تو دهنی آبدار به این مورینیو بزنم». فکر میکنید خوزه ایستاد نگاهش کرد؟ البته که نه. او با این جملاتی که به زبان ایتالیایی در کنفرانس خبری گفت، حال رییس و همه کاتانیاییها را گرفت: «هر چی فکر میکنم میبینم این یاور «لو موناکو» رو نمیشناسم. اسم موناکو منو یاد بایرن موناکو (تلفظ ایتالیایی بایرن مونیخ)، منطقه پادشاهی موناکو در جنوب فرانسه و موناکوهای تبتی (همان راهبههای مشهور کشور تبت) میندازه. چیز دیگهای یادم نمیآد. گفتین لوچیچی موناکو؟![]()
خوزه در سال 2005 و در پاسخ به یکی از همان جملات آتشین آرسن ونگر گفت:«فکر کنم ونگر یکی از این آدم فضولهاست که همهاش مردم رو دید میزنه. بعضیا هستن که توی خونهشون یه تلسکوپ گنده دارند و با اون خونه مردمرو دید میزنن و فضولی میکنن. این ونگرم هی درباره چلسی ور میزنه، ور میزنه، ور میزنه...»! این حرفهای خوزه آنقدر زشت بود که خودش بعد از دو، سه روز رسما از آرسن ونگر عذرخواهی کرد!![]()
«دو سال پیش جان تری و فرانک لمپارد و دیدیه دروگبا کی بودن؟ دو سال پیش ستاره بودن؟ کسی اونارو میشناخت؟ حالا همه برای اینا سر و دست میشکنن. فکر میکنین اینا همین جوری بزرگ شدن؟ نه، ابدا، همهاش کار منه. همهاش»...![]()
زیدان:آب باید جای خاصی در برنامه های غذائی بازیکنان داشته باشد.برای آنکه بازیکن موفقی شوید باید برنامه غذائی مناسبی داشته باشید.مشروبات الکلی ننوشید.در عوض آب را در برنامه غذائی تان زیاد قرار دهید و ماکارونی نیز زیاد بخورید.![]()
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حال حاضر 19 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 19 مهمان ها)