نوشته اصلی توسط Ghavam سرور هرچی لنگیه امـــــیر قلعه نوعیه مشکل اینه که همه فکر میکنن من طرفدار لنگی ام
بچه ها من برفتم فدای چیزاتون
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوشته اصلی توسط mohammad به هر حال سرور هر چی لنگیه بر منکرش لعنت
3 هیچ برزیل
نوشته اصلی توسط Ghavam بچه ها من برفتم فدای چیزاتون با اختلاف گی ترین کاربر تاریخ باران
نوشته اصلی توسط mohammad این شکلک معنیش همینه تو هم گفتی مردم سوءتفاهم شد قربان جسارت نكردم داشتم ميپرسيدم چرا همتون در اين حال هستين نه اين كه مردم اينجورين همتون بعد حرفهاتون اين شكلكو استفاده كردين
نوشته اصلی توسط Herzeleid غارسایی ها : راکیتیچ از مودریچ بهتره کروسم که میاد این ور حتما میخوان بگن از اولم دنبالش نبودن والا ما هم دنبال راکیتیچ بودیم هم دایومار ولی مردونه گفتیم نیومدن البته مدیونی اگه فک کنی عشق به غارسا داشتن
نوشته اصلی توسط Ghavam بچه ها من برفتم فدای چیزاتون چیزت سلامت
نوشته اصلی توسط tandis_m سوءتفاهم شد قربان جسارت نكردم داشتم ميپرسيدم چرا همتون در اين حال هستين نه اين كه مردم اينجورين همتون بعد حرفهاتون اين شكلكو استفاده كردين شوخی کردم باو مردم همیشه جوگیرن با اختلاف مردم ایران جوگیر ترین مردم دنیا
نوشته اصلی توسط mohammad والا ما هم دنبال راکیتیچ بودیم هم دایومار ولی مردونه گفتیم نیومدن البته مدیونی اگه فک کنی عشق به غارسا داشتن میگن هانری گفته من همه چیزمو مدیون غارسام
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن