نوشته اصلی توسط Milad اختلاف رو درست بزنی مگه 13 تا نداره 10
نوشته اصلی توسط HO33E!N از خرید فالکائو واجب تره
Hero Enter Viva Real Madrid
پست ما رو بخون حسین خان
نوشته اصلی توسط azamusic یک نیمه می زنن زیر توپ --- دقیقه آخر گل می خورن --- مرحله حذفی جام جهانی ---- اخراجی معادلاتُ به هم زد
نوشته اصلی توسط Milad اختلاف رو درست بزنی مگه 13 تا نداره نه بابا 10 تا تفاضل 7 تا برد 3 تا واسه هر چی شد
نوشته اصلی توسط Herzeleid حسین منظور من و حسین رو خوب متوجه نشده من کی باشم که مارادونا رو انکار کنم! خدا یکی مارادونا هم یکی اگر فوتیال یک جهان باشه مارادونا خالق ان است! خوب شد اقا حسین گل؟؟ حرف ما چیز دیگریست... اما تعصب امان از تعصب اگر به تعصب بود که رونالدو وزیدان بهترین بودن
نوشته اصلی توسط HO33E!N اخراجی معادلاتُ به هم زد قبلش هم کاستاریکا مثل تیم مرحله گروهی نبود --- می یان جلو ایتالیا اونطوری بازی می کنن --- اینجا مثل چی تو گل موندن --- همه اینا به کنار --- تا ساعت 3 بیدار باش ---
نوشته اصلی توسط ahmadsp نه بابا 10 تا تفاضل 7 تا برد 3 تا واسه هر چی شد 10 تا هم خوب بود ولی پرید
نوشته اصلی توسط Milad 10 تا هم خوب بود ولی پرید دعای من بود برو صفحات قبل
نوشته اصلی توسط azamusic قبلش هم کاستاریکا مثل تیم مرحله گروهی نبود --- می یان جلو ایتالیا اونطوری بازی می کنن --- اینجا مثل چی تو گل موندن --- همه اینا به کنار --- تا ساعت 3 بیدار باش --- روزه میگیری؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 21 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 21 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن