نوشته اصلی توسط Milad بدبختی اینه دوستان تابارز رو هم قبول ندارن تابارز = دومنک = عمو دل = فیل بزرگ = مانچو = بنیتز = فان مارویک
نوشته اصلی توسط HO33E!N بدبختی اینه که دوستان فک میکنن هر کی معلمه بهترینه بدبختی اینه کسی که 31 سال وقتشو واسه مطالعه فوتبال گذاشته رو قبول ندارن و خودشونو بالاتر میدونن
Hero Enter Viva Real Madrid
نوشته اصلی توسط Milad بدبختی اینه کسی که 31 سال وقتشو واسه مطالعه فوتبال گذاشته رو قبول ندارن و خودشونو بالاتر میدونن کاش محصص میداشتیم مربی تیم ملی
نوشته اصلی توسط Herzeleid تابارز = دومنک = عمو دل = فیل بزرگ = مانچو = بنیتز = فان مارویک کیروش اضافه نمیکنی؟
نوشته اصلی توسط HO33E!N کاش محصص میداشتیم مربی تیم ملی با اختلاف بالاتر از همه فوتبالی های تاریخ این کشور
من خودم از تابارز خوشم نمیاد و مربی گریش رو قبول ندارم ولی اینقدر کسی که فوتبالیه رو کسخول فرض نکنید
من>محصص-صالح
نوشته اصلی توسط Milad من خودم از تابارز خوشم نمیاد و مربی گریش رو قبول ندارم ولی اینقدر کسی که فوتبالیه رو کسخول فرض نکنید تو یا تابارز؟جفتتون کسخلین
نوشته اصلی توسط HO33E!N کیروش اضافه نمیکنی؟ اون چند لول پایین تره
نوشته اصلی توسط HO33E!N کاش محصص میداشتیم مربی تیم ملی کاش تو رو سرمربی تیم ملی میزاشتیم از فوتبال فکورانه اون زمان واسشون تعریف میکردی
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 6 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 6 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن