نوشته اصلی توسط HO33E!N تو یا تابارز؟جفتتون کسخلین تو و مو جفتتون خدا
Hero Enter Viva Real Madrid
نوشته اصلی توسط Milad کاش تو رو سرمربی تیم ملی میزاشتیم از فوتبال فکورانه اون زمان واسشون تعریف میکردی کاش عمو دلبوسکه رو میذاشتیم که 4 تا جام برده تو 4 سال مربی گری(بخونید 40 سال)
نوشته اصلی توسط Milad تو و مو جفتتون خدا تو که دلبوسکه و تابارز رو بزرگ میدونی خدایی نه ما
نوشته اصلی توسط HO33E!N کاش عمو دلبوسکه رو میذاشتیم که 4 تا جام برده تو 4 سال مربی گری(بخونید 40 سال) موفق ترین دوران کاستیا هم مال دوران دلبوسکه بوده دلبوسکه هیچی نباشه کسی بود که به رائول و کاسیاس 16 ساله بازی داد
نوشته اصلی توسط mohammad خوبه چون گفتم قبل اینکه تو دلت بگی این چقد ادعاش میشه خودم اعتراف کنم حسین
نوشته اصلی توسط HO33E!N تو که دلبوسکه و تابارز رو بزرگ میدونی خدایی نه ما من که تابارز رو قبول ندارم ولی همچنان میگم دلبوسکه جزو بزرگترین مربی های دنیایست
نوشته اصلی توسط HO33E!N تو که دلبوسکه و تابارز رو بزرگ میدونی خدایی نه ما باشه دلبوسکه بزرگ نیست
نوشته اصلی توسط Milad موفق ترین دوران کاستیا هم مال دوران دلبوسکه بوده دلبوسکه هیچی نباشه کسی بود که به رائول و کاسیاس 16 ساله بازی داد خب دمش گرم خوب استعداد شناس بوده
نوشته اصلی توسط mohammad من>محصص-صالح من = هومن افاضلی
نوشته اصلی توسط HO33E!N تو که دلبوسکه و تابارز رو بزرگ میدونی خدایی نه ما من و عمو دل غلط کنیم خدا باشیم خدا فقط مورینیو
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 4 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن