نوشته اصلی توسط HO33E!N باید زنتُ جلو بقیه با نام هایی مثل چنگیز رستم اسکندر و .... و در صورت روشنفکری باید منزل صدا کنی در این حد ؟
Hero Enter Viva Real Madrid
نوشته اصلی توسط HO33E!N همسرتون اجازه داره بیاد محل کارتون؟ حالا بزار زن بگیرم اونوقت تصمیم گیری میکنم آخه تو محل کار با خانوم های آنچنانی سر و کار دارم میترسم سوء تفاهم پیش بیاد
نوشته اصلی توسط HO33E!N هیچ توجیهی برا نکشتنش وجود نداره.قبول کن اشتباه کردی شاید اشتباه کردم
من برم شام آماده كنم تا شما روشنفكران و مردگان و زن ذليلان راحتتر به نقد و بررسي فوتبال بپردازين تا 1 ساعت ديگه بعد از ظهري شاد و خوش براتون ارزومندم
نوشته اصلی توسط Ghavam [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] خیلی دوست داشت بیاد تیم ملی خدافظی کنه آخ آخ آخ آختف تو ذات اسکول
نوشته اصلی توسط tandis_m من برم شام آماده كنم تا شما روشنفكران و مردگان و زن ذليلان راحتتر به نقد و بررسي فوتبال بپردازين تا 1 ساعت ديگه بعد از ظهري شاد و خوش براتون ارزومندم از الان ؟
نوشته اصلی توسط Milad در این حد ؟ نکنه می خوای بگی روشنفکر نیستم
نوشته اصلی توسط HO33E!N نکنه می خوای بگی روشنفکر نیستم در این حد دیگه بیماریه البته من خودم از این عقاید دارم ولی نه در این حد که چنگیز و منزل صدا کنی
نوشته اصلی توسط tandis_m من برم شام آماده كنم تا شما روشنفكران و مردگان و زن ذليلان راحتتر به نقد و بررسي فوتبال بپردازين تا 1 ساعت ديگه بعد از ظهري شاد و خوش براتون ارزومندم زنی که الان بره شام حاضر کنه رو فقط باید زد
نوشته اصلی توسط ehsan1361 از الان ؟ آقاي همسر هر زمان كه وارد منزل شن بايد ميز شام آماده شه ميخواد 6 باشه ميخواد 7 باشه
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 9 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 9 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن