جرمی ویلسون ترکیب سال دیگه آرسنالو این دونسته:
Szczesny; Debuchy, Mertesacker, Koscielny, Gibbs; Ramsey, Bender; Walcott, Ozil, Cazorla; Sanchez
از روز سهشنبه تاريخ 10/4/93 تا پايان روز دوشنبه تاريخ 16/4/93 پس از مراجعه به سايت آزمون نسبت بهواريز مبلغ 350.000 ريال(سيصد و پنجاه هزار ريال) به عنوان هزينه ثبت نام در آزمون استخدامي بانك سپه از طريق درگاه اينترنتي و با كارت هاي بانكي متصل به شبكه شتاب اقدام نمايند. توضيح1: ايثارگران از پرداخت 50 درصد و فرزندان شاهد از پرداخت كل مبلغ مزبور معاف مي باشند.
توضيح2: با توجه به الزام پرداخت مبلغ مذكور به علت ثبت نام اينترنتي، ايثارگران با وارد نمودن شماره پرونده یا کد ایثارگری از معافیت مقرر شده برخوردار مي شوند و فرزندان شاهد نيز مي بايست مبلغ مذكور را واريز نمايند كه پس از هماهنگي و تائيد بنياد شهيد و امور ايثارگران مبلغ واريزي به ايشان قابل استرداد مي باشد.
توضيح3 : مدت زمان فوق به هيچ عنوان تمديد نمي شود و متقاضيان بايد در مدت زمان تعيين شده نسبت به ثبت نام اقدام و از موكول نمودن ثبت نام به روزهاي پاياني خودداري نمايند.![]()
تیم ویکری کتاباش رو بدتر از من همینجور ولو کرده![]()
Hero Enter
Viva Real Madrid
خوزه مورینیو تاسف خود را از درگذشت آلفردو دی استفانو ابراز کرد.
امروزآلفردو دی استفانو اسطوره رئال مادرید درگذشت و مورینیو در بیانیه ای این واقعه ناگوار را تسلیت گفت.
در بیانیه خوزه مورینیو که بر روی خروجی وبسایت باشگاه چلسی قرار گرفته، خوزه نوشته است: "وقتی خبر فوت آلفردو دی استفانو را شنیدم، بسیار غمگین شدم، او مردی شگفت انگیز بود که در زمان حضورم در مادرید شانس اشنایی با او را پیدا کردم."
"قطعا ابتدا تسلیتم را به خانواده و دوستانش اعلام کردم، ولی امروز روزی تلخ برای فوتبال و هوادارانش محسوب می شود، چیزی که ما هم بخشی از آن هستیم. از دست دادن چنین شخص خاصی یک اندوه بزرگ است."
"آلفردو بهترین بازیکن تاریخ مادرید بود، 5 جام اروپایی متوالی را برد و یکی از بزرگ ترین ها در تاریخ است. آسوده بخواب آلفردو."
![]()
در حال حاضر 5 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 5 مهمان ها)