نوشته اصلی توسط vahid بارها مشابه اینُ دیدم که داورا گل اعلام کردن اونا فرق میکنه 2 بار به بازیکن برخورد نمیکنه دروازه بان ول میکنه بعد قل میخوره میره تو دروازه
نوشته اصلی توسط HO33E!N اگر به سر هلندیه خورده گل قبول نیست این که دوربین های تلویزیونی این صحنه رو نشون ندادن برای رفع ابهام برام جالبه
نوشته اصلی توسط AkbaR سایت رسمی ویژه برنامه جام جهانی – فیفا سه بازیکن را به عنوان نامزد جایزه بهترین بازیکن جوان جام جهانی اعلام کرد. به گزارش بیست چهارده، پل پوگبا و رافائل واران از تیم ملی فرانسه با ممفیس دیپای ، مهاجم تیم ملی هلند برای این جایزه رقابت می کنند. به همون دلیل که نیمار جز 10 بازیکن برتر شده
نوشته اصلی توسط AkbaR دقیقه 61 رو فعلن ببین بگو می شناسی یا نه اسپویل میشه
نوشته اصلی توسط vahid این که دوربین های تلویزیونی این صحنه رو نشون ندادن برای رفع ابهام برام جالبه اصلا ابهامی نداره
نوشته اصلی توسط azamusic توپ که برمی گرده مثل اینکه با دست می زنه بهش --- دیگه قبول نیست --- توی تصویر دقیق معلوم نمیشه... تو این موارد برای رفع ابهام دوربینها نشون میدن... اینکه چیزی نشون ندادن برام جالبه
نوشته اصلی توسط mahdi خاک تو سر خودت.مگه من گفتم ثبت نام نکن
نوشته اصلی توسط vahid گل بشه سوت میزنه... تا حالا نشنیدم برای گل نشدن سوت بزنه یه حد مجازی داره دیگه دروازه بان که میره نفر بعدی میاد... سوت رو منظروم این بود که تایمش تموم شده بود! بعدم همون توپ نبود که دخالت داشت
نوشته اصلی توسط HO33E!N اصلا ابهامی نداره من دیگه حرفی ندارم
نوشته اصلی توسط vahid توی تصویر دقیق معلوم نمیشه... تو این موارد برای رفع ابهام دوربینها نشون میدن... اینکه چیزی نشون ندادن برام جالبه اگر به بازیکن هلند نمیخوره چه طوری برمیگرده توپ؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 8 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 8 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن