صفحه 2813 از 3994 نخستنخست ... 181323132713276328032811281228132814281528232863291333133813 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 28,121 به 28,130 از 39937

موضوع: ๑۩۞۩๑ FOOTBALL CHatRoOm ๑۩۞۩๑

ehsan1361
    Guest

مارادونا: دوستی دیرینه‌ای با مسی دارم

برخی از رسانه‌ها اخباری در مورد انتقاد مارادونا از مسی منتشر کرده بودند که وی گفته بود مسی کمی ضعیف شده و دیگر در شرایط اوج خود قرار ندارد.
    مارادونا در واکنش به این سخنان گفت: مسی آدم خوبی است،‌ همان طور که من هستم! برخی قصد دارند دوستی بین ما را بر هم بزنند اما نمی‌دانند دوستی بین ما دو نفر دیرینه و از هم ناگسستنی است.
    مارادونا که موجب قهرمانی آرژانتین در جام جهانی 1986 شده بود گفت: از اینکه مسی رکورد من را پشت سر بگذارد هیچ ناراحت نیستم؛ اگر تیم قهرمان شود برای مسی فرش قرمز پهن خواهم کرد.

ehsan1361
    Guest
    حسین حالا هی تلاش کن دوستی بین مارادونا و مسی رو به هم بزن

مارادونا در واکنش به این سخنان گفت: مسی آدم خوبی است،‌ همان طور که من هستم! برخی قصد دارند دوستی بین ما را بر هم بزنند اما نمی‌دانند دوستی بین ما دو نفردیرینه و از هم ناگسستنی است.

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط ehsan1361 نمایش پست ها
    حسین حالا هی تلاش کن دوستی بین مارادونا و مسی رو به هم بزن

مارادونا در واکنش به این سخنان گفت: مسی آدم خوبی است،‌ همان طور که من هستم! برخی قصد دارند دوستی بین ما را بر هم بزنند اما نمی‌دانند دوستی بین ما دو نفردیرینه و از هم ناگسستنی است.
    مسی

حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط ehsan1361 نمایش پست ها
    سلامی دوباره

ehsan1361
    Guest
    مارادونا:برای مسی فرش قرمز پهن می‌کنم

دیه‌گو آرماندو مارادونا در آستانه جدال تیم‌های آرژانتین و آلمان در فینال جام جهانی 2014 ابراز امیدواری کرد که تیم ملی کشورش بتواند به عنوان قهرمانی دست پیدا کند و افتخاری جدید برای مسی رقم بخورد.

سرمربی پیشین تیم ملی آرژانتین در این خصوص اظهار داظت: به نظر من تنها بازیکنی که می‌تواند سرنوشت قهرمان جام جهانی برزیل را مشخص کند مسی است و تنها نگرانی من خستگی زیاد این بازیکن است.

وی در ادامه افزود: من و مسی دو دوست خوب هستیم. برای او آرزوی موفقیت می‌کنم و اگر با آرژانتین قهرمان جهان شود برایش فرش قرمز پهن خواهم کرد. من به توانایی‌های لئو ایمان دارم و می‌دانم که می‌تواند دل مردم آرژانتین را شاد کند.

مارادونا در پایان گفت: بازیکنان آرژانتین نباید اشتباه برزیلی‌ها را برابر آلمان تکرار کنند. به نظر من دفاع آرژانتین باید خیلی هوشیار باشد و اجازه ندهد آلمانی‌ها به محوطه جریمه آنها نزدیک شوند. حضور ماسچرانو آماده می‌تواند مهاجمان آلمان را در راه رسیدن به دروازه ما ناکام کند. باید اعتراف کنم که قبل از جام جهانی منتقد بزرگ خط دفاعی آرژانتین بودم اما حالا یکی از طرفدارانش هستم.

ehsan1361
    Guest
    نقل قول نوشته اصلی توسط tandis_m نمایش پست ها

ehsan1361
    Guest

مولر: از مسی شکست نمی‌خورم

توماس مولر ملی پوش تیم آلمان در انتظار فرا رسیدن بازی فینال مقابل آرژانتین است و به هم‌تیمی‌ها و هواداران فوتبال آلمان اطمینان داد آنان جام بیستم را با قهرمانی به پایان می‌برند و وی قصد ندارد از مسی شکست بخورد. مولر با به ثمر رساندن پنج گل فقط یک گل از جیمز رودریگز کلمبیایی برای کسب عنوان آقای گلی جام کم دارد.
    مولر در مورد بازی فینال گفت: به طور حتم شاهد بازی پرگلی مانند دیدار با برزیل نخواهیم بود؛ دیدار فینال بسیار حساس و پیچیده است اما آلمان فقط با هدف قهرمانی پا به این رقابت‌ها گذاشت، آلمان قادر به شکست آرژانتین است. یادآور می‌شود تیم‌های ملی آرژانتین و آلمان تاکنون دو مرتبه در فینال جام جهانی مقابل هم قرار گرفته‌اند که سهم هر کدام یک پیروزی است.

ehsan1361
    Guest
    جانشین رئیس فدراسیون برزیل: اسکولاری می‌ماند!

«مارکو پولو دل‌نرو» جانشين خوزه ماريا مارين در پست رياست فدراسيون فوتبال برزيل 2 روز بعد از فاجعه باخت 7 بر يک از آلمان به حمايت از لوئيس فليپه اسکولاري پرداخته است.
    وي در گفت‌وگويي اظهار داشت: بايد در نظر گرفت ما همه اشتباه مي‌کنيم. اين حالت براي هر فردي مي‌تواند رخ دهد. مهم اين است که او به جز آنچه مقابل آلمان اتفاق افتاد، کارش را خوب انجام داد. از نظر من او مي‌ماند و به کارش ادامه مي‌دهد.
    اين اظهارات در حاليست که مردم برزيل در کنار رسانه‌ها پس از شکست سنگين از ژرمن‌ها و تحقيرشدن در جام جهاني خواهان عزل اسکولاري شده‌اند.
    مسابقات جام جهاني 2014 برزيل از تاريخ 23 خرداد آغاز شد و تا 22 تير ادامه خواهد يافت.

حرفه ای
    فردا هم ساعت 12:30 بازي؟

ehsan1361
    Guest
    عزای عمومی در برزیل در صورت قهرمانی آرژانتین

قهرمانی آرژانتین به مراتب سنگین‌تر از شکست در برابر آلمان

کشور برزیل در حالی به میزبانی بازی فینال جام جهانی می‌رود که خود نماینده‌ای در این بازی حساس ندارد.

هواداران برزیلی معتقدند اگر آرژانتین قهرمان جام شود، ضربه سنگین دیگری پس از شکست 7 بر یک مقابل آلمان متحمل می‌شوند برزیل و آرژانتین از گذشته بر سر فوتبال رقابت تنگاتنگی داشتند؛ تیم ملی آلمان تلاش می‌کند از فرصت پیش آمده به نفع خود سود ببرد و از فوتبال دوستان برزیلی خواسته در بازی فینال و مقابل آرژانتین از آلمان حمایت کنند.
    آلمان در رقابت‌های جام جهانی دارای رکورد 223 گل زده است و 16 مورد آن را در جام جهانی 2014 به ثمر رسانده اما آرژانتین هم دارای رکورد 5 بازی بدون باخت در جام بیستم است .

صفحه 2813 از 3994 نخستنخست ... 181323132713276328032811281228132814281528232863291333133813 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)