نوشته اصلی توسط azamusic --- مطمئنا اگر فردا بکشه پنالتی بار خیابانی همون حرفشُ تکرار میکنه
نوشته اصلی توسط HO33E!N من اگر یه روز مربی بودم هیچ وقت ملت رُ تحقیر نمیکردم فکر نکنم تحقیر بود --- می خواست به همه بازیکناش این شانس را بده که تو جام جهانی بازی کرده باشن --- اسمشون بیاد جزو تیم --- جالب بود کارش ---
نوشته اصلی توسط azamusic یعنی فردا شب تموم میشه؟ --- نمیشه زد اولش؟ --- زود تموم شد
نوشته اصلی توسط azamusic فکر نکنم تحقیر بود --- می خواست به همه بازیکناش این شانس را بده که تو جام جهانی بازی کرده باشن --- اسمشون بیاد جزو تیم --- جالب بود کارش --- بیشتر منظورم آلمان بود ولی اینم یه جورایی بود... پپ هم وقتی ما درب و داغون بودیم این کارُ میکرد
نوشته اصلی توسط HO33E!N مطمئنا اگر فردا بکشه پنالتی بار خیابانی همون حرفشُ تکرار میکنه صفحه ی 63 کتاب جام جهانی ---
نوشته اصلی توسط HO33E!N من اگر یه روز مربی بودم هیچ وقت ملت رُ تحقیر نمیکردم ازش تعجب کردم ولی احتمالا بازیکنه ازش خواسته یا خواسته همه رو بازی داده باشه کارش خوب نشون نمیداد اما فکر نکنم منظور داشته باشه
نوشته اصلی توسط azamusic صفحه ی 63 کتاب جام جهانی --- برزیل میخواد مورینیو رُ به عنوان تیم ملی کشورش انتخاب کنه
امین جانواریو چی گفت خندیدن؟
دونگا
نوشته اصلی توسط Herzeleid زود تموم شد بعد از این بازی ها چطور بشینیم لیگ ایران را دنبال کنیم ---
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن