نوشته اصلی توسط HO33E!N رو اون نیمه اول مساوی نیمه دوم برد آلمان بزنم؟ ضریب 5 داره نزن آرزآنتین ببره به غا بری، میگی تقصیر من بود
نوشته اصلی توسط HO33E!N چه انتقام سختی ازشون میگیریم ها تازه تو ایتالیا مد شده که زناشونو با هم عوض میکنن البته برای یک شب
نوشته اصلی توسط ehsan1361 حالا تو سن 32 سالگی مگه کسی فوتبالیست میشه اينجا ايرانه ميفهمي ايران شديم شدي
نوشته اصلی توسط HASSAN ضریب 5 داره نزن آرزآنتین ببره به غا بری، میگی تقصیر من بود ببرم چی میشه؟
نوشته اصلی توسط tandis_m اينجا ايرانه ميفهمي ايران شديم شدي آرزو بر جوانان عیب نیست
4-3 آرژانتین ضریب 126
نوشته اصلی توسط ehsan1361 ها تازه تو ایتالیا مد شده که زناشونو با هم عوض میکنن البته برای یک شب یه فیلم این طوری دیدم زناشونُ عوض کردن یه طرف بکوب همدیگه رو بله اون دوتای دیگه نتونستن خیانت کنن و زندگی به 4 تاشون سیاه شد
نوشته اصلی توسط HO33E!N یه فیلم این طوری دیدم زناشونُ عوض کردن یه طرف بکوب همدیگه رو بله اون دوتای دیگه نتونستن خیانت کنن و زندگی به 4 تاشون سیاه شد حالا ما کاری میکنیم که اینطوری نشه و زندگیمون سیاه نشه و سفید بمونه
نوشته اصلی توسط HASSAN 4-3 آرژانتین ضریب 126 این ببازی همون پولت فقط میره ببری 126 برابر گیرت میاد؟ فک کنم برا همین زندگیشونُ میبازن رو همچی چیزایی میبندن
نوشته اصلی توسط ehsan1361 حالا ما کاری میکنیم که اینطوری نشه و زندگیمون سیاه نشه و سفید بمونه
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 7 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 7 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن