نوشته اصلی توسط HO33E!N تا آخر نقل و انتقالات بریم من از مادام العمری رسیدم به آخر نقل و انتقالات تو هم بیو تا نقل و انتقالات با خاطره خوش از هم جدا شیم بعدشم خدا بزرگه اصلا لیگ اروپا شروع بشه کجا میخواین بحثشو کنین؟؟ کجا بهتر از این جا؟
نوشته اصلی توسط Herzeleid بعدشم خدا بزرگه اصلا لیگ اروپا شروع بشه کجا میخواین بحثشو کنین؟؟ کجا بهتر از این جا؟ جام ملت های آسیا
نوشته اصلی توسط HO33E!N تا آخر نقل و انتقالات بریم من از مادام العمری رسیدم به آخر نقل و انتقالات تو هم بیو تا نقل و انتقالات با خاطره خوش از هم جدا شیم مگه قراره جدا شیم؟
نوشته اصلی توسط Herzeleid بحثای نا تموم چی میشه؟؟ هنوزم خیلیا مارادونا رو با مسی مقایسه میکنن و پپ رو مربی بزرگی میدونن بالاخره باید به یه جمع بندی برسیم خیلیا میگن مسی باعث دعوت نشدن توز نبوده...نباید تکلیف روشن بشه؟
نوشته اصلی توسط HO33E!N همیشه دوس داشتم یه تاپیک همگانی برای بحث و گفتگوی فوتبال داشته باشیمهمیشه یکی مانع پیشرفت شده اصلا جای همچی تاپیکی در تاریخ فروم ها خالی بودهحلقه ی مفقوده پیشرفت فوتبال دنیا این تاپیکه پس دیگه جای بحثی نمیمونه... فقط اگه رفتی کارشناس شبکه ورزش شدی، فراموش نکنی اسمها رو درست تلفظ کنیا
نوشته اصلی توسط Nima نه عکساشو سایت یووه دات آی آر گذاشته بود قبل جشنم گفته بودن صدر دعوته پارسال هم اومده بود جشن رئال هم اومده بود
نوشته اصلی توسط HO33E!N خیلیا میگن مسی باعث دعوت نشدن توز نبوده...نباید تکلیف روشن بشه؟ تکلیف ایارا هم هنوز مشخص نشده
نوشته اصلی توسط Herzeleid بعدشم خدا بزرگه اصلا لیگ اروپا شروع بشه کجا میخواین بحثشو کنین؟؟ کجا بهتر از این جا؟ و البته لیگ ایران
نوشته اصلی توسط vahid پس دیگه جای بحثی نمیمونه... فقط اگه رفتی کارشناس شبکه ورزش شدی، فراموش نکنی اسمها رو درست تلفظ کنیا فقط خدا کنه بازی های میکان و کَمِرون و ایزه وو بیه به من بیفته
نوشته اصلی توسط HO33E!N جشن رئال هم اومده بود حتما ما هم دعوتش کنیم میاد
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 9 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 9 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن