نوشته اصلی توسط reza67 خدمت مقدس پیشنهاد شده فعلا جواب ندادیم خوش بگذرهسرباز معلم نمیخوان؟
آقا شما اگه دلت ميخواد يه سال بموني كه معلومه همچين قصدي داري چرا انقد از بقيه ميپرسي؟! ميخواي نظر خودتو از زبون بقيه بشنوي؟! :)))
I'm jealous of the rain ...
نوشته اصلی توسط Milad رشتت مهمه حالا هر خراب شده ای میری برو نشستی اونور یک وری میزنی من الان میگم چرا پنجم دبستان درست درس نخوندم باور کن من درست باهاش کنار نمیام
نوشته اصلی توسط Milad هلند چرا ؟ من خیلی دوست دارم اکادمی فوتبال داشته باشم به این بجه خورده ها فوتبال یاد بدم ولی الان واسه مدرک مربیگری dکه رفتم دنبالش 1.500 میخواست منصرف شدم احساس میکنم هر مربی موفقی یه جوری به هلند مربوط میشه
نوشته اصلی توسط Milad پس برم مدلینگ بشم اینو من میرم
جادوگر
نوشته اصلی توسط Herzeleid یعنی باور کنم خبری نیست؟؟باشه باور میکنم! آفرین
نوشته اصلی توسط Maryam آقا شما اگه دلت ميخواد يه سال بموني كه معلومه همچين قصدي داري چرا انقد از بقيه ميپرسي؟! ميخواي نظر خودتو از زبون بقيه بشنوي؟! :))) نمیدونم درسته یا احساسی چجوری تشخیص بدم واقعا؟
نوشته اصلی توسط جادوگر اومدیم رتبم بهتر شد کی جوابگو هست اونوقت؟ خداییش کنکور ریاضی بدجور گند زدم زبان باز خیلی بهتر دادم تجربه داشتم اصن سال دوم بخون الان چند تا از دوستان بودن که سال دوم گذاشتن پرسیدی گفتن برو یونی اگه دوست داری بزار سال دوم
Hero Enter Viva Real Madrid
نوشته اصلی توسط Maryam آقا شما اگه دلت ميخواد يه سال بموني كه معلومه همچين قصدي داري چرا انقد از بقيه ميپرسي؟! ميخواي نظر خودتو از زبون بقيه بشنوي؟! :))) لایک لایک والا به خدا! انگار دنبال توجیه میگرده میخواد یه جوری به خودش القا کنه کار درست همینه
نوشته اصلی توسط HO33E!N خوش بگذرهسرباز معلم نمیخوان؟ حالا درس تموم نشده دنبالش نرفتم هنو تموم شد واسه تو ؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 7 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 7 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن