نوشته اصلی توسط azamusic هلند --- آرژانتین --- روبن -- مسی ---
نوشته اصلی توسط pirana با جزییات بگو کرول نقش طالبلو رو بازی نکرد 12 پنالتی رو گرفت 3 تا دیگه هم سمتش رفت هلند ها هم همه پنالتی ها رو گل کردن
Hero Enter Viva Real Madrid
نوشته اصلی توسط Al!rezA بین این ۴ تیم شایسته ترین تیم آلمانه .. به شدت موافقم
نوشته اصلی توسط HO33E!N پیش بینی ات ؟ ---
نوشته اصلی توسط Milad کرول نقش طالبلو رو بازی نکرد 12 پنالتی رو گرفت 3 تا دیگه هم سمتش رفت هلند ها هم همه پنالتی ها رو گل کردن خوشحالی الان؟ همینو میخواستی؟
نوشته اصلی توسط azamusic پیش بینی ات ؟ --- فک میکنم آلمان-هلند فیتال برزیل -آرژانتین رده بندی
یه بازی بود ایران همین کارو کرد --- نکیسا بود فکر کنم فرستاد تو زمین دقیقه 118 --- همون موقع گل خورد --- درسته؟ ---
نوشته اصلی توسط HO33E!N فک میکنم آلمان-هلند فیتال برزیل -آرژانتین رده بندی --- احتمالا درسته --- بر عکس بازی های مساوی --- هلند اینجا تیم برتر بود --- بد شانسی می آورد --- به نظر بتونه از پس آرژانتین بر بیاد --- آلمان هم به اندازه کافی باهوش هست که از پس برزیل با تماشاچی هاش بر بیاد ---
نوشته اصلی توسط azamusic --- احتمالا درسته --- بر عکس بازی های مساوی --- هلند اینجا تیم برتر بود --- بد شانسی می آورد --- به نظر بتونه از پس آرژانتین بر بیاد --- آلمان هم به اندازه کافی باهوش هست که از پس برزیل با تماشاچی هاش بر بیاد --- تا الان که این 2 تا برتر بودن اگر دوباره برعکس نشه
نوشته اصلی توسط azamusic یه بازی بود ایران همین کارو کرد --- نکیسا بود فکر کنم فرستاد تو زمین دقیقه 118 --- همون موقع گل خورد --- درسته؟ --- ایران-کره جام ملت ها قلعه نویی طالب لو جای رودباریان بعد از بازی دهنشُ سرویس کردن
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 7 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 7 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن