60 تا دیماریا رو بفروشی 75 تا جیمز رو بخری یعنی نهایت خریت
Hero Enter Viva Real Madrid
نوشته اصلی توسط HO33E!N خودش میخواد بره خودشم اشتباه می کنه... تو موناکو به هیچ جا نمیرسه... ضمنا قبلا هم گفتم اگه بخوایم یکی رو جایگزین دی ماریا کنیم، اون یکی فقط مارکو رویسه
نوشته اصلی توسط Milad 60 تا دیماریا رو بفروشی 75 تا جیمز رو بخری یعنی نهایت خریت یعنی اون جوری که پرز تو بازار نقل و انتقالات رید، احمدی نژاد تو بازار ارز ایران نرید
نوشته اصلی توسط vahid خودشم اشتباه می کنه... تو موناکو به هیچ جا نمیرسه... ضمنا قبلا هم گفتم اگه بخوایم یکی رو جایگزین دی ماریا کنیم، اون یکی فقط مارکو رویسه کاکا رو نابود کردید رویس رو دیگه به فنا ندید که از فوتبال کلا زده میشم
اما شکنجه ها یواشکی نبود ...
نوشته اصلی توسط Milad 60 تا دیماریا رو بفروشی 75 تا جیمز رو بخری یعنی نهایت خریت خودش میخواد بره...از حرفاشم معلومه...چه قد خره...از رئال به موناکو
نوشته اصلی توسط mohammad68 کاکا رو نابود کردید رویس رو دیگه به فنا ندید که از فوتبال کلا زده میشم کاکا خودش ترکید چون گشاد بود
نوشته اصلی توسط vahid یعنی اون جوری که پرز تو بازار نقل و انتقالات رید، احمدی نژاد تو بازار ارز ایران نرید اسم رئال میاد بازیکنایی که میخوایم بخریم میشن جواهر
نوشته اصلی توسط vahid خودشم اشتباه می کنه... تو موناکو به هیچ جا نمیرسه... ضمنا قبلا هم گفتم اگه بخوایم یکی رو جایگزین دی ماریا کنیم، اون یکی فقط مارکو رویسه برو تو کنتکت آز سایت باشگاه مواضعتُ اعلام کن
نوشته اصلی توسط HO33E!N کاکا خودش ترکید چون گشاد بود امیدوارم رویس هیچوقت به رئال نره
نوشته اصلی توسط mohammad68 امیدوارم رویس هیچوقت به رئال نره ببینیم با سوارز و راکیتیچ چه میکنید که گیر دادین به ما
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن