نوشته اصلی توسط Betty دیگه دیدین تغییر جنسیت جواب نمیده زدین تو کار سن؟؟ اگه مانی نیستی کی میتونی باشی شبيه مانيم؟
نوشته اصلی توسط tandis_m شبيه مانيم؟ ها سیبیلات کپی مانیه سری پیش اسمت قشنگتر بود آنیتا جون
نوشته اصلی توسط Betty ها سیبیلات کپی مانیه سری پیش اسمت قشنگتر بود آنیتا جون يكي بياد منو از دست اين نجات بدههههههههههههههههههههههه هههه
نوشته اصلی توسط tandis_m يكي بياد منو از دست اين نجات بدههههههههههههههههههههههه هههه
نوشته اصلی توسط Betty من 25 سالمه پسر هم نيستم
نوشته اصلی توسط tandis_m من 25 سالمه پسر هم نيستم تو 20 ثانیه 20 سال جوون شدی؟ خو حالا معقول تر شد...اهل کجایی چی خوندی؟اسمت آنیتا نیس؟
نوشته اصلی توسط Betty تو 20 ثانیه 20 سال جوون شدی؟ خو حالا معقول تر شد...اهل کجایی چی خوندی؟اسمت آنیتا نیس؟ اولين كسي هستي كه بيو اولم رو باور نكردي به جاش دروغ رو به راحتي پذيرفتي نفس من غير معقولترين باراني هستم 45 سالمه ، اهل موسيقي ، اهل مطالعه و همچنين اهل صحبت با برو بچ نتم
Hero Enter Viva Real Madrid
نوشته اصلی توسط tandis_m اولين كسي هستي كه بيو اولم رو باور نكردي به جاش دروغ رو به راحتي پذيرفتي نفس من غير معقولترين باراني هستم 45 سالمه ، اهل موسيقي ، اهل مطالعه و همچنين اهل صحبت با برو بچ نتم یعنی همه باور کردن؟ اینا مغز ندارن خو 45 ساله خیلی هنر کنه دکمه پاور رو پیدا میکنه چه میدونه انجمن و تاپیک و پست چیه در کل حرکت جدیدی بود لایک
بتی این مانی نی
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن