نوشته اصلی توسط tandis_m نميدونم چند سالته عزيزم ولي من از سن 21 سالگي با كامپيوتر آشنا شدم يعني حدود 24 سال پيش کامپیوتر بود اون موقع؟ اوکی من بیخیال شدم هرکی هستی خوش اومدی
نوشته اصلی توسط Betty این دفه هم گذاشتم پای اینکه هنوز با من هم صحبت نشدی و شناخت نداری ... دفعه بعد که گفتی اینا بچه ان ما بزرگیم و این حرفا بزرگی رو کامل برات میشکافم من کی همچین حرفی رو زدم دختر خوب ؟ شما مثل اینکه حالت خوب نیست فازت چیه ؟ چیزی مصرف میکنی ؟
نوشته اصلی توسط ehsan1361 من کی همچین حرفی رو زدم دختر خوب ؟ شما مثل اینکه حالت خوب نیست فازت چیه ؟ چیزی مصرف میکنی ؟ برو پستاتو بخون بیا بهت بگم چی مصرف کردم
نوشته اصلی توسط ehsan1361 من یادمه برای من بود امین مورینیو ؟ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ها خودشه
مهندس بتی
نوشته اصلی توسط vahid مهندس بتی
نوشته اصلی توسط Betty برو پستاتو بخون بیا بهت بگم چی مصرف کردم شماها فقط میخواین طرف مقابل رو بکوبین برو دختر خوب که اصلا حال و حوطله بحث باهات رو ندارم
نوشته اصلی توسط Betty
نوشته اصلی توسط ehsan1361 شماها فقط میخواین طرف مقابل رو بکوبین برو دختر خوب که اصلا حال و حوطله بحث باهات رو ندارم تو خوبی من بی حوصله تر از توام تمام
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ها خودشه چه زود پیداش کردی امین که تا بحث پیش میاد یاد آب پاش می افته
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 7 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 7 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن