تا بحال فریز نشده نمیدونم کدومش موثر بوده همه این کارا رو کردم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا بحال فریز نشده نمیدونم کدومش موثر بوده همه این کارا رو کردم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برای بلو پیج گرچه زوده چون همیشه سرم نمیومد اما به هر حال تا الان دیده نشده
ببینید یکی درایور چیپستا هستش که از سایت مادربورد باید بگیرین
یکی هم بایوس که مهم ترینشه بالاتر عکسشو گذاشتم
اما نکته مهم ایسوس یه ابزاریی گذاشته مث اب خوردن بایوس اپدیت میکنه نمیدونم شرکتای دیگه مث گیگا یا msi دارن یا نه چک کنین نبود نرم افزارای جانبی هست یه خوبشو پیدا کنین !
بایوس خیلی مراقب باشین با یک کلیک اشتباه الفاتحه سیستم صلوات
اگر ایسوس باشه خیلی راحته
فایل اپدیت بایوس فرمت .cab هستش از اون پایین اد میکنین منتظر دکمه فلش میمونین میزنین میره ریست میشه و بایوس میاد اونجا اوکی نکس از این چیزا مث نصب نرم افزار
سیستم میاد بالا با بایوس اپدیت شده بهمین راحتی ! فقط کافیه به نوشته ها توجه کنین
![]()
یه مطلب دیگه خواستین ویندوزتون رو uefi کنین راحته با نرم افزار پارتیشن مستر یجا خوندم برای این بحثا فریز مریز بلو پیج چیز خوبیه اجرا بشه
با موس رو هارد یا همون دیسک کلیک کنین یه نوار ابی روش میاد سمت چپ پنل میاد convert to gpt
مثلا من قبلا تبدیل کردم هارد وسطیه میبینین سه تیکه شده بخاطر تبدیل به uefi
با یک کلیک میتونین تبدیل کنین بعد رفت تو بایوس اونجا ازتون میخواد بوت سیستم رو بذارین uefi تا سیستم بیاد بالا
خواهشا اگر از سیستم و بایوس سر در میارین این کارا رو انجام بدین و الا اصلا طرفش نرین
![]()
دیشب هم بلوپیج اومد هم هنگ کرد![]()
من نصب نکردم اپدیت کردم !
شاید نصب کنی این برنامه ها نباشه به هر حال وین ما فیکه از این مشکلات براش پیدا میشه
از بقیه بپرس ببین اونایی که جداگونه دان کردن نصب کردن وضعیت چطوره
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)