[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شناسنامه ی آلبوم
چه زیبا بود
ترانه سرا: زویا زاکاریان
آهنگ:واروژان
تنظیم: واروژان و تیگران
در مورد این ترانه چند روز پیش توضیح دادم. خوشحالم که فرصتی پیش آمد تا بار دیگر واروژ را بخوانم.
عشق
ترانه سرا:بابک صحرایی
آهنگ و تنظیم:نیکان
سریع ترین ترانه در انتخاب و آخرین ترانه ی ضبط شده در آخرین روزهای قبل از بسته شدن لیست آلبوم، و اولین ترانه از آلبوم که منتشر شد. پر از عشق
قصهٔ وفا
ترانه سرا:ایرج جنتی عطایی
آهنگ:پرویز مقصدی
تنظیم: بابک امینی
با یاد و خاطره همکاری های پر بار که با زنده یاد پرویز مقصدی داشتم، با تنظیم جدید و زیبای بابک امینی عزیز. این ترانه اولین کار مستقم من و اولین همکاریم با پرویز مقصدی بود در سال ۱۳۴۶
ماهی سیاه کوچولو
ترانه سرا:عباس هژیر
آهنگ و تنظیم:بابک امینی
اولین کار مشترک من با عباس هژیر. بر گرفته از قصه معروف صمد بهرنگی
مناجات
ترانه سرا:محمد فرید ناصری
آهنگ: و تنظیم: رضا روحانی
شعر این ترانه را دوست عزیزی از ایران، محمد فرید ناصری، از زبان من نوشته که به وسیله بابک امینی به دست من رسید تا بخوانم. رضا روحانی نازنین هم ملودی دلنشین با تنظیم دلخواهم به روی این شعر ساخت. این ترانه در حقیقت تشکری است از همه طرفدارن و سپاس از خداوند برای هر آنچه به من عطا شده
لالایی
ترانه سرا: بابک صحرایی
آهنگ: تورج شعبانخانی
تنظیم: نیکان
این ترانه را از زبان همه مادرانی که فرزند در بند دارند خوانده ام، مخصوصا برای ریحانه که اعدام شد.
صحنه
ترانه سرا: مینا جلالی
آهنگ: صادق نوجوکی
تنظیم: صادق نوجوکی
بعد از ۳۸ سال همکاری با دوست هنرمندم صادق نوجوکی برایم پر از تجربه بود. یک ترانه شاد ولی انتزاعی (شخصی) با تنظیم بسیار زیبا.
داداشی
آهنگ: نیکان
تنظیم: نیکان
به یاد برادرم فریدون. شعر این ترانه را در فیس بوک دیدم و به بابک عزیز پیام دادم که اگر در اختیار هنرمند دیگری نیست بخوانمش و نیکان عزیز هم ملودیش را ساخت و برایم فرستاد و با یاری بابک امینی عزیز این ترانه را ضبط کردم.
مرغ سحر (ماهور)
ترانه سرا: ملک الشعرا بهار
آهنگ: مرتضی نی داوود
تنظیم: بابک امینی
از سالها پیش همواره دلم میخواست این ترانه را اجرا کنم. نزدیک شدن به بعضی ترانه های قدیمی سخت است اما با کمک بابک امینی و تنظیم بسیار بدیع اش توانستم به این ترانه نزدیک شده و اجرایش کنم.
مرا بس
ترانه سرا: مهشید بزرگی - رجایی
آهنگ: مهشید بزرگی - رجایی
تنظیم: مسعود همایونی
از همکاری با مهشید عزیز که هم ترانه سرا و هم آهنگ ساز پر احساسی است و از اجرای این ترانه ی متفاوت بسیار خوشحالم.
عکس خصوصی
آهنگ و تنظیم:نیکان
نام آلبوم از این ترانه گرفته شده، ترانه ای که پر از تصاویر دلنشین و شادب است.