صفحه 4 از 4 نخستنخست ... 234
نمایش نتایج: از 31 به 38 از 38

موضوع: شاد ☺ Shad

فعال
    اجرای اهنگ شاد و خنده دار شراره جان شراره جان شراره توسط ولی ذکایی البته این ویدیو در یو تیوب هست ولی چون در ایران فیل تر هست جای دیگه اپلود کردم

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

دانلود موزیک [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    ویرایش توسط Brayden : 03-04-2015 در ساعت 12:58 AM دلیل: فایل صوتی اضافه شد

2. 2 کاربر مقابل از Brayden عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

حرفه ای
    منشي زيبا روي وارد اتاق مدير عامل شد و گفت مدير خوشتيپ و نازنينم .
    فردا روز تولد توست و من برنامه خاصي را براي همين منظور ترتيب دادم و دوست دارم شما فردا به منزل من تشريف بياوريد . مدير عامل از خوشحالي دست هايش را به هم ماليد و گفت ممنونم عزيزم از اين بهتر نمي شه .
    فردا شب مدير عامل با ظاهري آراسته و دسته گلي شيك زنگ آپارتمان منشي اش را زد .منشي در را باز كرد . مدير وارد آپارتمان شد . بوي ملايم عطري فضا را آكنده بود منشي با لباسي نيمه باز و شيك از مدير استقبال كرد و به او گفت عزيزم مي خواهم سورپرايزت كنم تا تو خودت را آماده مي كني من برم اتاقم و برگردم اما چراغ پذيرايي را خاموش مي كنم تا تو راحت باشي . منشي چراغ پذيرایی را خاموش و به اتاق خواب رفت ..
    .
    .
    وقتي چراغها روشن شد، مدير عامل مشغول نماز خواندن بود . او قبلا مشابه اين داستان را خوانده بود و به فتنه زنان واقف بود . همه مهمونا و زن مدير عامل مجبور شدند صلوات محمدی پسند بفرستند !

4. کاربر مقابل از reza67 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط reza67 نمایش پست ها
    منشي زيبا روي وارد اتاق مدير عامل شد و گفت مدير خوشتيپ و نازنينم .
    فردا روز تولد توست و من برنامه خاصي را براي همين منظور ترتيب دادم و دوست دارم شما فردا به منزل من تشريف بياوريد . مدير عامل از خوشحالي دست هايش را به هم ماليد و گفت ممنونم عزيزم از اين بهتر نمي شه .
    فردا شب مدير عامل با ظاهري آراسته و دسته گلي شيك زنگ آپارتمان منشي اش را زد .منشي در را باز كرد . مدير وارد آپارتمان شد . بوي ملايم عطري فضا را آكنده بود منشي با لباسي نيمه باز و شيك از مدير استقبال كرد و به او گفت عزيزم مي خواهم سورپرايزت كنم تا تو خودت را آماده مي كني من برم اتاقم و برگردم اما چراغ پذيرايي را خاموش مي كنم تا تو راحت باشي . منشي چراغ پذيرایی را خاموش و به اتاق خواب رفت ..
    .
    .
    وقتي چراغها روشن شد، مدير عامل مشغول نماز خواندن بود . او قبلا مشابه اين داستان را خوانده بود و به فتنه زنان واقف بود . همه مهمونا و زن مدير عامل مجبور شدند صلوات محمدی پسند بفرستند !
    تاپیک شادی کوچه بغلیه داش رضا اینجا اهنگ شاد میذارن فقط

حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط pirana نمایش پست ها
    تاپیک شادی کوچه بغلیه داش رضا اینجا اهنگ شاد میذارن فقط
    کانالو اشتباه گرفتم گویا

7. 3 کاربر مقابل از reza67 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط reza67 نمایش پست ها
    کانالو اشتباه گرفتم گویا

خوشحال میشیم اونجا پیش ما بیای
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

حرفه ای
    هرکی هرچی داره آپ کنه دم عیدی

نیمه فعال

11. 2 کاربر مقابل از ehsan_13 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

• کاربر مقابل از ehsan_13 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

• صفحه 4 از 4 نخستنخست ... 234

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)