مشکل مصدوميت فروزان جدي نيست
پزشک تيم ملي گفت: محسن فروزان مشکل خاصي ندارد.
دکتر خانلری در گفت و گو با سایت رسمی فدراسیون درباره میزان مصدومیت محسن فروزان گفت: آسیب دیدگی فروزان از مچ پا جدی نیست و وی اکنون مشکلی برای ادامه تمرینات تیم ملی ندارد.
مشکل مصدوميت فروزان جدي نيست
پزشک تيم ملي گفت: محسن فروزان مشکل خاصي ندارد.
دکتر خانلری در گفت و گو با سایت رسمی فدراسیون درباره میزان مصدومیت محسن فروزان گفت: آسیب دیدگی فروزان از مچ پا جدی نیست و وی اکنون مشکلی برای ادامه تمرینات تیم ملی ندارد.
گزارش تمرين استقلال
تمرين امروز (پنجشنبه) فوتبال استقلال در غياب 9 بازيکن برگزار شد.
به نقل از تسنیم، تمرین تیم استقلال از ساعت 15:30 امروز (پنجشنبه) در کمپ اختصاصی این باشگاه برگزار شد.
* آرش برهانی، محمد قاضی، هرایر مگویان به همراه ملیپوشان تیم استقلال، غایبان تمرین امروز این تیم بودند. میرشاد ماجدی و شاهرخ بیانی نیز در تمرین امروز حضور نداشتند.
* تمرین استقلال با وجود اینکه گفته میشد پشت درهای بسته برگزار میشود اما پنج نفر از تماشاگران همیشگی استقلال در کمپ استقلال حضور پیدا کردند تا از نزدیک شاهد مراحل آمادهسازی تیمشان باشند.
* بازیکنان استقلال ابتدا زیر نظر امیر مهریزی چند دقیقه دور زمین دویدند و پس از آن بازی آقاوسط را در دستور کار خود قرار داشتند. پس از پایان این بخش از تمرین بازیکنان استقلال زیر نظر امیر قلعهنویی به مرور کارهای تاکتیکی پرداختند. در این بخش تمرینی امیر قلعهنویی پا به توپ شد و دقایقی تمرین کرد.
* پیش از آغاز تمرین کادر فنی استقلال پیگیری وضعیت مصدومیت آرش برهانی و محمد قاضی بودند. این دو بازیکن در کلینیک حضور داشتند.
* با تصمیم کادر فنی تمرین فردا (جمعه) استقلال تعطیل است.
* تیم فوتبال استقلال روز شنبه در دیداری دوستانه به مصاف چوکای تالش خواهد رفت.
تیم فوتبال استقلال در چارچوب هفته پانزدهم مسابقات لیگ برتر روز دوم آذرماه در ورزشگاه آزادی به مصاف تیم پرسپولیس خواهد رفت.
مصدوميت فروزان در تمرين (گزارش تصويري)
محسن فروزان دروازه بان ملي پوش استقلال در آستانه دربي پايتخت و در تمرين تيم ملي دچار مصدوميت شد.
محمود فکری : آندو و ابراهیمی میتوانند مثل من گل خاطرهانگیز بزنند
در آستانه دیدار استقلال و پرسپولیس به نظر می رسد هر دو باشگاه برخلاف گذشته به جای اینکه با رقیب کری خوانی داشته باشند، بیشتر درگیر حواشی هستند که از سوی خودی ها متوجه آنها شده. در همین رابطه محمود فکری به هواداران استقلال هشدار داد تا مراقب خودی ها باشند!
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این داربی برای شما نسبت به گذشته که بازی می کردید چه تفاوتی دارد؟
تفاوت زیادی نسبت به گذشته ندارد. همان حساسیت گذشته را دارد اما چیزی که هست در حال حاضر دو تیم بیشتر به دنبال نباختن هستند. در دوره ای که ما بازی می کردیم این بازی حالت طبیعی تر داشت تا الان! آن دوران بیشتر برای بردن بازی می کردیم.
خب تجربیات شما می تواند بازیکنان را از این حالت دور کند.
تا جایی که بتوانیم ما و قلعه نویی سعی می کنیم تجربیات مان را در اختیار بازیکنان قرار دهیم. اگر بچه ها با جدیت بازی کنند و طوری کار کنیم که ابتدا گل نخوریم و بعد به دنبال گل زدن باشیم، فکر کنم برنده میدان باشیم. البته در چنین بازیهایی خلاقیت بازیکنان هم خیلی به کار می آید.
فکر می کنید از این بازی مثل گذشته استقبال هم بشود؟
ظاهرا این بازی قرار بود جمعه برگزار شود اما بهخاطر بازی تیم ملی این دیدار به وسط هفته افتاد. البته با توجه به حساسیت بازی فکر کنم هواداران ورزشگاه را پر خواهند کرد.
به نظر می آید در آستانه داربی، برخی خودی های استقلالی به دنبال جانشینی قلعه نویی هستند.
متاسفانه این مسایل شیطنت هایی است که در طول سالیان گذشته هم بوده و آن افراد به دنبال بر هم زدن تمرکز قلعه نویی در آستانه داربی هستند. اینها می خواهند یا بر هم زدن تمرکز قلعه نویی تیم را تضعیف و بازیکنان را کم انگیزه کنند. با این کارها جو سازی می کنند تا به استقلال ضربه بزنند
گویا شایعه شده اگر در این بازی نتیجه نگیرید این گزینه های جوان که تیم هم دارند جایگزین سرمربی استقلال می شوند؟
قلعه نویی طی این سالها به استقلال آمده و رفته و قرار نیست 50 سال در این تیم بماند و دیگر دوستان هم می آیند و می روند. به نظر من این کارها دیگر معنی ندارد و هر زمان وقتش بشود نوبت به آنها هم می رسد. به نظر من هواداران باید مراقب این افراد به ظاهر استقلالی باشند. ما متاسفانه باید به جای رقیبان که روبه روی مان هستند، از کسانی که فکر می کنیم در کنارمان هستند بترسیم.
چرا چنین شرایطی به وجود آمده؟
من دلیلش را نمی دانم، فقط از هواداران می خواهم حواسشان باشد تا بازیچه دست این افراد نشوند و امیدوارم آنها هم به این فکر کنند که روزی در استقلال مشغول شدند اگر سالم کار کرده باشند موفق می شوند وگرنه چنین شرایطی برای آنها هم بهوجود خواهد آمد.
شما کسی هستید که در داربی آن گل راه دور را به ثمر رساندید،فکر می کنید در این تیم استقلال کسی توانایی تکرار چنین صحنه ای را داشته باشد؟
اول از همه امیدوارم بازی خوبی از کار در بیاید و بعد هم مطمئن هستم آن گل تکرار شدنی است و بازیکنانی چون ابراهیمی و تیموریان اگر فضای مناسبی داشته باشند میتوانند چنین گلی به ثمر برسانند.
منصوریان:اگر رویای مربیگری استقلال را نداشتم اصلا مربیگری نمی کردم، فوت پاشایی خانه ما را غرق عزا کرد
علیرضا منصوریان می گوید می خواهد پله های ترقی را یک به یک پیش برود و رویایش نشستن روی نیمکت استقلال است. بهانه ای که سبب شده تا او مربیگری کند.کاپیتان سالهای نه چندان دور استقلال این فشار روی درخشان را دلیلی می داند که او بازی را هجومی شروع کند:«درخشان روز یکشنبه به استقلال حمله میکند تا ببرد.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیروز علیرضا منصوریان سرمربی نفت و کاپیتان اسبق و محبوب استقلال چند ساعتی را مهمان کافه خبر بود تا مصاحبه مفصلی انجام دهد.
«داش علی» در این چند ساعت از تمام اتفاقاتی که در دوران فوتبال و پس از آن برایش افتاد و مسیر زندگی او را تغییر داد حرف زد اما در آستانه دربی حرفهای او راجع به رویارویی دو رقیب دیرینه پایتخت خیلی جالب بود چون مدعی شد این بار دیگر طرفداران فوتبال تساوی نمیبینند و یک تیم برنده دربی خواهد بود. منصوریان در ارتباط با دربی 2 آذر گفت: «گارانتی میدهم این بازی برنده و بازنده دارد و دیگر طرفداران شاهد تساوی کسلکننده نخواهند بود.»
او که در فصل جدید نشان داده مربی تحلیلگر خوبی شده ، برای تحلیل دربی از نکات فنی استفاده کرده است:«برای این گفتهام دلیل هم دارم که برمیگردد به شرایط فنی و روحی حاکم بر دو تیم و کادرفنی آنها. حمید درخشان احتیاج به برد دارد برای اینکه بتواند هوادار پرسپولیس را راضی نگه دارد و آنها را مجاب کند که بهترین گزینه برای نشستن روی نیمکت پرسپولیس است»
او ادامه داد: «لیگ برتر، جامحذفی و دربی سه جامی هستند که استقلال و پرسپولیس در فوتبال ایران دارند چون دربی هم برای سرخابیها یک جام محسوب میشود و طرفدارانش با رسیدن به پیروزی، جشن قهرمانی میگیرند از همینرو یکشنبه هرچه دارند روی دایره میریزند تا به آنچه میخواهند برسند».
کاپیتان سالهای نه چندان دور استقلال این فشار روی درخشان را دلیلی می داند که او بازی را هجومی شروع کند:«درخشان روز یکشنبه به استقلال حمله میکند تا ببرد. خودش هم در مصاحبهای گفته بود دربی را میبریم و قهرمان لیگ برتر میشویم. او برای اینکه این ایده خود را عملیاتی کند نیاز به حمله بیمحابا دارد. پرسپولیس با این شرایط باید مقابل تیمی بازی کند که در چهار دربی گذشته عقب بازی کرده یعنی حفظ نتیجه برایش مهمتر از نوع بازی بوده بنابراین اگر درخشان بتواند در فاز حمله موفق باشد حتماً باید بازیکنانی به کار بگیرد که بتوانند گل بزنند و حریف باهوش و باتجربه خود را از لاک دفاعی بیرون بیاورد». سرمربی نفت که مشخص بود هر دو تیم را خوب میشناسد، ادامه داد: «اگر فاز هجومی پرسپولیس موفق نباشد با استقلالی روبهرو میشود که بعد از کسب تنها 6 امتیاز از 7 بازی گذشتهاش به دنبال جلب رضایت هوادار در دربی است تا جوابگوی خواسته هوادارانش باشد. بازیکنان باهوشی چون آندو، خسرو، امید ابراهیمی، فخرالدینی، شهباززاده و آرش برهانی ابزارهای بسیار باتجربه و برنده استقلال محسوب میشوند تا در ضدحمله زهر خود را به رقیب بریزند.
حالا اگر پرسپولیس در فاز حمله موفق نباشد قطعاً در تله ضدحمله استقلال گیر میکند. به خاطر همین نکته فنی و نگاهی که هواداران دو تیم به دربی دارند شک ندارم مربیان برای مساوی به میدان نمیروند تا دربی بعد از مدتها برنده و بازنده داشته باشد». منصوریان در پایان گفت: «به طور طبیعی احساسم بر منطقم غلبه میکند از همینرو میگویم استقلال برنده دربی خواهد بود چون از حیث بازیکن و کادرفنی شرایط بهتری نسبت به پرسپولیس دارد». منصوریان در این گفت و گوی طولانی که طی روزهای آینده منتشر می شود، اعلام کرد رؤیای من در مربیگری نشستن روی نیمکت استقلال است. او گفت:« بی شک می گویم اگر رویای مربیگری در استقلال را نداشتم هیچ وقت وارد کار مربیگری نمی شدم.من به عشق استقلال فوتبال را شروع کردم و حالا مربیگری در این تیم رویایم است البته نه حالا . من مسیرم را پله به پله پیش می آیم.»
او در این گفت و گو بار دیگر به نمایندگی از خانواده اش به خانواده پاشایی تسلیت گفت:«راستش همسرم ، پسرم و خانواده همسرم از علاقمندان به او بودند و تقریبا همه کنسرت هایش را می رفتند. با فوت او خانه ما هم مثل خانه دیگر مردم ایران غرق در ماتم است. همسرم تاکید داشت بار دیگر این ضایعه را به خانواده پاشایی عزیز تسلیت بگویم . این را هم همه می دانیم که صدا و یاد او تا همیشه در دل مردم می ماند.»
پاداش استقلالی ها در دربی مشخص شد
در جلسه هیئت مدیره مبلغ 50 میلیون در صورت پیروزی استقلال مقابل پرسپولیس مطرح و به تصویب رسید
در حالی که بهرام افشارزاده مدیرعامل استقلال اعلام کرده که میزان پاداش استقلال در صورت پیروزی در دربی در مراسم افتتاحیه رستوران امیر قلعهنویی مشخص خواهد شد اما در جلسه روز گذشته هیئت مدیره استقلال میزان پاداش تعیین شده است.
در جلسه هیئت مدیره مبلغ 50 میلیون در صورت پیروزی استقلال مقابل پرسپولیس مطرح و به تصویب رسید. این مبلغ در حالی به تصویب رسید که اعضا پیشنهاد دادند که اگر استقلال به برتری برسد، میزان مبلغ طبق نظر امیر قلعهنویی بیشتر شود.
دعوت پرسپولیسیها به رستوران قلعهنویی
در رستوران قلعهنویی، از سوی هیئت مدیره به بازیکنان تیم هدایایی داده شود تا بیش از دربی بازیکنان شارژ روحی شوند.
در جلسه روز گذشته هیئت مدیره استقلال، کامران صاحبپناه رئیس هیئت مدیره، پیشنهاد داد با توجه به حضور اعضای تیم استقلال در مراسم افتتاح رستوران امیر قلعهنویی، بهتر است که از اعضای تیم پرسپولیس نیز دعوت شود تا در آستانه بازی دربی، فضا کمی تطلیف شود.
با وجود پیشنهاد صاحبپناه، برخی از اعضا نظر مثبتی نداشتند و اعلام کردند که ممکن است پرسپولیس به دلیل اینکه مکان دعوت آنها، رستوران قلعهنویی است، حضور پیدا نکنند. مراسم افتتاحیه رستوران قلعهنویی به احتمال فراوان در پایان هفته جاری برگزار میشود.
خبر دیگر اینکه قرار است در رستوران قلعهنویی، از سوی هیئت مدیره به بازیکنان تیم هدایایی داده شود تا بیش از دربی بازیکنان شارژ روحی شوند.
دیدار استقلال و پرسپولیس روز یکشنبه هفته آینده ساعت 18 در ورزشگاه آزادی برگزار خواهد شد.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)