نوشته اصلی توسط Unforgiven کیونت بسوزه من 5 تا مربع دارم چرا؟از خودت تشکر کردی؟
نوشته اصلی توسط HO33E!N گزارش تخلف خوراک سارا بود یه بار با این علیر دعوا میکردم امیر اومد گفت لاشیا درست صحبت کنید پست خلاف واستون زدن
Hero Enter Viva Real Madrid
نوشته اصلی توسط HO33E!N چرا؟از خودت تشکر کردی؟ با یکی از بچه ها هی به هم امتیاز دادیم جفتمون رفتیم بالا
نوشته اصلی توسط Unforgiven کیونت بسوزه من 5 تا مربع دارم همین مونده از فردا مایه خالی بچه ها رو کنیم مربع به ما بدن
نوشته اصلی توسط Milad یه بار با این علیر دعوا میکردم امیر اومد گفت لاشیا درست صحبت کنید پست خلاف واستون زدن این علیرضا خطرناکه هر چی گفت تایید کن
نوشته اصلی توسط Milad یه بار با این علیر دعوا میکردم امیر اومد گفت لاشیا درست صحبت کنید پست خلاف واستون زدن تو فحاشی کردی لاشی
نوشته اصلی توسط Unforgiven با یکی از بچه ها هی به هم امتیاز دادیم جفتمون رفتیم بالا خسته نباشین
نوشته اصلی توسط HO33E!N این علیرضا خطرناکه هر چی گفت تایید کن فقط وقتی خطرناک میشم که سوک لیسی می بینم بقیه موارد جدی نگیرید سوک لیسی رو ولی هرگز نمی بخشم طرف باید بمیره
نوشته اصلی توسط Unforgiven تو فحاشی کردی لاشی من یادم نمیاد تو فضا وشبکه اجتماعی با کسی دعوا کرده باشم اونروز هم به علی دایی فحش دادم
نوشته اصلی توسط Unforgiven فقط وقتی خطرناک میشم که سوک لیسی می بینم بقیه موارد جدی نگیرید سوک لیسی رو ولی هرگز نمی بخشم طرف باید بمیره کار خوبی نکردی علیرضا...هر کاری کرد 6-7 سال از ما بزرگتره
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن