صفحه 159 از 700 نخستنخست ... 59109149157158159160161169209259659 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1,581 به 1,590 از 6997

موضوع: <<<<<<< اوندسیمای رئال مادرید در میلان >>>>>>>

فوق حرفه ای
    آنچلوتی: فعلا برنامه ای برای خرید کیلور ناواس نداریم

کارلو آنچلوتی، سرمربی رئال مادرید عنوان کرد که تیمش نیازی به خرید دروازه بان ندارد و جذب کیلور ناواس دور از ذهن خواهد بود.

دروازه بان کاستاریکا بسیار به حضور در رئال نزدیک بود و بسیاری از توافق برای پرداخت رقم 10 میلیون یورویی خبر داده بودند.
    با این حال، آنچلوتی شایعات را رد کرد و گفت که نیازی به خرید دروازه بان نیست.
    او در جمع خبرنگاران گفت: " کیلور ناواس هنوز بازیکن رئال مادرید نیست؛ ما 3 دروازه بان در اختیار داریم. باید در پیش فصل اوضاع مشخص شود.
    ایکر به تازگی به تیم اضاهف شده و تمرینات را شروع کرده است.به نظر من در دروازه مشکلی وجود ندارد. سال گذشته در مطبوعات انتقادات و صحبت‌های زیادی بود ولی برای من همه چیز عادی بود. در اول فصل انتخاب می‌کنم که کدام دروازه بان فیکس شود."
    آنچلوتی سپس درباره شرایط دی ماریا گفت: "دی ماریا همچنان بازیکن رئال مادرید است. با حضور خامس رودریگس و تونی کروس، رقابت بالا خواهد رفت ولی تمام باشگاه‌های بزرگ رقابت این چنینی دارند و این به تیم انرژی می‌دهد.سال گذشته مصدومیت در پایان فصل مارا خیلی اذیت کرد و با این دو بازیکن، این توانایی را داریم که تا پایان فصل بدون مشکل پیش برویم."

2. کاربر مقابل از HO33E!N عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    ویلاش بواش: بهترین پست برای خامس، پست شماره 10 است/ او در رئال به خوبی جا می‌افتد

بواش در پورتو مربی خامس رودریگس بود و شناخت خوبی از او دارد.
    آندره ویلاس بواش، سرمربی سابق پورتو مدعی شد که پست شماره 10، بهترین پست برای خامس رودریگس، خرید جدید رئال مادرید است.در زمان حضور بواش در پورتو، خامس نیز شاگرد او بود و سرمربی پرتغالی آشنایی خوبی با او دارد.

بواش در مصاحبه با مارکا گفت: "خامس توسط استعدادیاب‌های پورتو کشف شد. امید زیادی به او داشتیم ولی می‌دانستیم که او نیاز به پیشرفت دارد و نمی‌تواند سریعا تاثیرگذار کار کند.برای او حضور در تیم اصلی کار آسانی نبود. وقتی به تیم اصلی منتقل شد، در اتبدا در دفاع زیاد شرکت می‌کرد زیرا استعدادش را داشت و همچنین توانایی دادن پاس‌های کشنده و زدن ضربات پایانی دقیق و دید بالا."
    یک هافبک خلاق به آزادی عمل نیاز دارد تا در زمین حرکت کند. به نظر من، بهترین پست برای خامس ، پست شمار ه10 است که آزادتر کار کند. در آن پست نه تنها او می‌تواند خودش کار را تمام کند، بلکه می‌تواند به هم تیمی‌هایش نیز پاس‌های خوبی بدهد.
    او تمام کیفیت‌های مورد نیاز رئال مادرید را دارد. فکر می‌کنم او به خوبی در رئال جا بیفتد. به علاوه او بسیار مودب و خوش رفتار است و مطمئنم رابطه ی خوبی با هم تیمی هایش خواهد داشت و آنها کمکش خواهند کرد."

4. کاربر مقابل از HO33E!N عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    پتر چک: نمی‌خواهم دروازه بان دوم چلسی باشم

چک مدعی شد که می‌خواهد با تمام وجود تلاش کند تا مورینیو او را انتخاب کند.
    پتر چک، دروازه بان چلسی عنوان کرد که به عنوان گلر دوم در استمفوردبریج نخواهد ماند.

از سال 2004 چک دروازه بان اصلی چلسی بود ولی حالا با بازگشت ثیبا کورتوا از اتلتیکو مادرید، حالا صحبت‌های زیادی مبنی بر اینکه کدام یک از این دو فیکس خواهند بود مطرح شده است. با این حال، چک مدعی شد که او نمی‌خواهد به عنوان گلر دوم در چلسی حضور داشته باشد.
    دروازه بان 32 ساله در جمع خبرنگاران گفت: "نمی‌خواهم روی نیمکت باشم.نمی‌خواهم راجع به اما و اگر ها صحبت کنم. باید ببینیم که چه اتفاقی می‌افتد. می‌دانید که من همیشه تمام تلاشم را کرده‌ام. بار دیگر هر کاری انجام خواهم داد تا بتوانم فصل را به عنوان دروازه بان اول شروع کنم.
    مسلما ژوزه مورینیو است که تصمیم می‌گیرد که تیمش در بازی اول، دوم و ... چگونه در زمین ظاهر شود. بازیکنان باید تمام تلاششان را کنند تا او را مجاب کنند آنها را انتخاب کند. تفاوتی نکرده‌ام. تمام تلاشم را خواهم کرد تا من را انتخاب کند."

6. کاربر مقابل از HO33E!N عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    روزنامه های امروز اسپانیا به احتمال بخشیده شدن سوارس توسط دادگاه حکمیت ورزشی و حضور ورمالن در لیست خرید بارسا پرداخته‌اند.

روزنامه مارکا چاپ مادرید با تیتر " مارکوس یورنته آنچلوتی را مبهوت خودش کرد" به عملکرد خوب بازیکن جوان رئال مادرید در اردوی پیش فصل این تیم پرداخته است

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

روزنامه آ.اس چاپ مادرید با تیتر "دادگاه درباره ی بازی کردن یا نکردن سوارس تصمیم می‌گیرد" به بررسی پرونده سوارس در دادگاه حکمیت ورزشی اشاره دارد

روزنامه موندو دیپورتیوو چاپ کاتالونیا با تیتر " هدف، ورمالن" به پیشنهاد بارسا برای خرید توماس ورمالن از آرسنال پرداخته است

روزنامه اسپورت چاپ کاتالونیا با تیتر "سوارس بر علیه خامس" به مشخص شدن برنامه ی لالیگا برای فصل آینده و احتمال حضور سوارس در ال کلاسیکو ی اول در صورت بخشیده شدن پرداخته است.

8. کاربر مقابل از HO33E!N عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط mohammad نمایش پست ها
    زیدان: 10 سال پیش، من خودم اعتراف کردم که 75 میلیون یورو ارزش ندارم. امروز هم تلاش می کنم که همین را بگویم، که هیچ بازیکنی ارزش این مقدار پول را ندارد....

فوق حرفه ای
    Hero Enter
    Viva Real Madrid

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط HO33E!N نمایش پست ها
    آنچلوتی: فعلا برنامه ای برای خرید کیلور ناواس نداریم

کارلو آنچلوتی، سرمربی رئال مادرید عنوان کرد که تیمش نیازی به خرید دروازه بان ندارد و جذب کیلور ناواس دور از ذهن خواهد بود.

دروازه بان کاستاریکا بسیار به حضور در رئال نزدیک بود و بسیاری از توافق برای پرداخت رقم 10 میلیون یورویی خبر داده بودند.
    با این حال، آنچلوتی شایعات را رد کرد و گفت که نیازی به خرید دروازه بان نیست.
    او در جمع خبرنگاران گفت: " کیلور ناواس هنوز بازیکن رئال مادرید نیست؛ ما 3 دروازه بان در اختیار داریم. باید در پیش فصل اوضاع مشخص شود.
    ایکر به تازگی به تیم اضاهف شده و تمرینات را شروع کرده است.به نظر من در دروازه مشکلی وجود ندارد. سال گذشته در مطبوعات انتقادات و صحبت‌های زیادی بود ولی برای من همه چیز عادی بود. در اول فصل انتخاب می‌کنم که کدام دروازه بان فیکس شود."
    آنچلوتی سپس درباره شرایط دی ماریا گفت: "دی ماریا همچنان بازیکن رئال مادرید است. با حضور خامس رودریگس و تونی کروس، رقابت بالا خواهد رفت ولی تمام باشگاه‌های بزرگ رقابت این چنینی دارند و این به تیم انرژی می‌دهد.سال گذشته مصدومیت در پایان فصل مارا خیلی اذیت کرد و با این دو بازیکن، این توانایی را داریم که تا پایان فصل بدون مشکل پیش برویم."
    خودی نشون داد بالاخره

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Unforgiven نمایش پست ها
    خودی نشون داد بالاخره
    لوپز میره ناپول
    Hero Enter
    Viva Real Madrid

فوق حرفه ای
    اگر آنجلوتی ده سال قبل رئالی شده بود، مسلما حالا داشتیم برای سیزدهمین یا چهارمین چمپیونزلیگ تلاش می کردیم.

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Milad نمایش پست ها
    لوپز میره ناپول
    بنیتس: علاقه ای به جذب دیگو لوپس از رئال نداریم

صفحه 159 از 700 نخستنخست ... 59109149157158159160161169209259659 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)