تعداد ارای ایارا منو کشت
تیم رویایی سیمئونه:
نویر – لام – مدل – هوملز – روخو – مولر – ماسچرانو – شواینی – دیماریا – مسی – کلوزه
سرمربی: یواخیم لو
![]()
روزنامه های امروز اسپانیا به اضافه شدن تونی کروس و خامس رودریگس به تمرینات رئال و تغییرات اساسی در سیستم بارسلونا اشاره دارند.
روزنامه مارکا چاپ مادرید با تیتر "توپخانه کامل" به اضافه شدن خریدهای جدید رئال یعنی خامس رودریگس و تونی کروس به تمرینات رئال اشاره دارد
![]()
روزنامه آ.اس چاپ مادرید با تیتر "امیدوارم فالکائو هم به مادرید بیاید" به نقل صحبتهای خامس رودریگس در مصاحبه با این روزنامه پرداخته است
روزنامه موندو دیپورتیوو با تیتر "2-3-2-3" به سیستم جدید بارسلونا برای فصل آینده اشاره دارد
![]()
روزنامه اسپورت چاپ کاتالونیا با تیتر " تغییر در سیستم" به تغییرات احتمالی در سیستم بارسلونا توسط لوئیس انریکه اشاره دارد
خامس رودریگس، ستاره جدید رئال مادرید، اظهار امیدواری کرد که رادامل فالکائو، هم تیمی اش در تیم ملی کلمبیا، هم در همین تابستان راهی سانتیاگو برنابئو شود. رودریگس که در جام جهانی نمایش های درخشانی ارائه داد و عنوان بهترین گلزن رقابت ها را به دست آورد، با انتقالی 80 میلیون یورویی به رئال پیوست و اکنون امیدوار است که فالکائو نیز مانند او موناکو را به مقصد مادرید ترک کند.
او به آ.اس گفت:" من مطمئنم که او می تواند اینجا بازی کند. اما من در این مورد تصمیم گیرنده نیستم. این به رئیس باشگاه بستگی دارد. اما فکر می کنم او می تواند به اینجا بیاید زیرا او کیفیتش را دارد و همیشه مانند یک برنده رفتار می کند.
من چهار سال کنار او بازی کردم وتنها زمانی که او به اتلتیکو رفت، از هم جدا شدیم. او ذهنیت قهرمانی دارد و این چیزی است که برای بازی در رئال باید از آن برخوردار بود. امیدوارم او به اینجا بیاید."
علی رغم مبلغ هنگفتی که برای خامس رودریگس پرداخت شده، این ستاره کلمبیایی معتقد است که جایگاهش در ترکیب اصلی رئال تضمین شده نیست.
" باید خیلی خوب تمرین کنم تا در ترکیب اصلی قرار بگیرم. تقریبا بقیه اعضای تیم، حداقل 4-3 سال است که در کنار هم بازی می کنند. باید به آنها احترام گذاشت و قدم به قدم پیش رفت. وقتی فرصتش را پیدا کنم، تلاش می کنم تا بهترین بازی ها را ارائه بدهم. خوشحال هستم زیرا یکی از رویاهایم به واقعیت تبدیل شد.
امیدوارم همه چیز خوب پیش برود. من خیلی هیجان زده هستم و منتظرم تا برای تیم بازی کنم. می خواهم با این باشگاه بزرگ به افتخارات زیادی دست پیدا کنم.
از زمانی که فهمیدم رئال می خواهد به اینجا بیاید، هر تلاشی می توانستم به خرج دادم. وقتی چنین باشگاه بزرگی شما را می خواهد، به این معنی است که باید در بالاترین سطح باشید."
خامس رودریگس همچنین تایید کرد که از افزایش توجه رسانه ها به خودش چندان راضی نیست:" اصلا این مسئله را دوست ندارم. وقتی از خانه خارج می شوم، دوربین ها همه جا هستند. هیچ چیز بهتر از این نیست که از خانه بیرون بروید و همه چیز آرام باشد. اما من در شرایطی نیستم که بتوانم این کار را انجام بدهم. این موضوع را درک می کنم و می توانم آن را مدیریت کنم. رئال باشگاه بزرگی برای رسانه هاست."
این ملی پوش کلمبیایی همچنین ابراز امیدواری کرد که خوسه پکرمن به کارش در تیم ملی این کشور ادامه بدهد:" همه ما باید او را مجبور به ماندن کنیم. او همه چیز را در تیم ما بهتر کرد. او تغییرات خوبی به وجود آورد. اگر او به کارش در تیم ملی کلمبیا ادامه ندهد، روز ناراحت کننده ای برای ما خواهد بود و جانشین او هم کار مشکلی خواهد داشت."
کروس و مودریچ از نظر دفاعی باید خودی نشون بدن وگرنه
اینجور که بوش میاد خدیرا رو نمیذارن تو ترکیب
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از انگلیس خبر می رسد تاتنهام به دنبال خرید قرضی ایسکوست . تاننهام که بعد از انتقال مودریچ و بیل رابطه ی خوبی با رئال پیدا کرده به دنبال مذاکره برای این انتقال است . ایسکو که سال پیش با مبلغ ۲۵ میلیون یورو از مالاگا به رئال پیوست با امدن کروس و خامس جایگاه خود را تنگ تر از همیشه می بیند ، هرچند که خود او تمایل به ماندن دارد تا برای حضور در ترکیب اصلی بجنگد ولی باشگاه های انگلیسی همچون تاتنهام ، لیورپول و مخصوصا منچسترسیتی به دنبال اغوای او هستند . گفته می شود پلگرینی با مصدومیت دو ماهه ی نگردو و مصدومیت های مداوم اگوئرو و جووتیچ تلاش ها برای خرید ایسکو را دو چندان کرده .![]()
به گفته ی روزنامه ی میرور ارسنال تلاش ها برای جذب خدیرا را از سر گرفته . انها چند وقت پیش اولین پیشنهاد خود را ارائه کردند که درخواست نجومی خدیرا مانع از این انتقال شد ، در خواستی که به نظر میرسد حتی از حقوق هفتگی اوزیل و سانچس هم بیشتر است . اما با اضافه شدن بایرن به لیست مشتریان خدیرا ونگر دوباره مذاکرات را از سر گرفته .
یکی از لحظات جالب توجه بازی رئال و رم در چهارچوب رقابت های گینس کاپ زمانی بود سیدو کیتا بازیکن فعلی رم و اسبق بارسا از دست دادن با په په امتناع ورزید . وی در ابراز دلایلش برای این کار ادعا کرد : زمانیکه در بارسا بودم ، او در الکلاسیکو به من گفت میمون . در بازی دیروز هم او به سمت من تف پرتاب کرد . از دید او من یک انسان نیستم . پس من هم به او دست ندادم و بطری به سمتش پرتاب کردم !
وی افزود : قبلا راجب این موضوع در رسانه ها چیزی را مطرح نکردم چون برایم اصلا ارزش نداشت ولی اکنون که همه ی دید ها بر علیه من شده که با او دست ندادم میگویم.از مهدی بن عطیه شنیدم که او به سمت من تف پرتاب کرد![]()
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)