چرا قرار نگرفته ؟!
سوال من اینجاست
چون هیچ مربی تو دنیا نتونسته طی چندین سال یه تیم رو تو یه لول نگه داره
گوردیولا تو بارسا کوللاک کرد ولی بعد 3.4 سال دچار تکرار تاتیکی شد تو اون تیم و ترجیح داد بره
اصولا مربی ها بیشتر از 3.4 سال نمیمونن تو یه تیم یعنی سال اخری چنان میرینن که مجبورن برن![]()
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صد در صد! منم گفتم هم ثبات داشته هم تو اوج بوده...
درسته حالا به نظر من رقابت اون قدرا هم سنگین نبوده تو کل این 25 سال ولی این که همیشه جایگاهش ثابت بوده و یکی از ارکان رقابت بوده برزیگشُ نشون میده
یکی از کارای بزرگ فرگی همینه میره کلاس 92 رُ میاره و n تا کار بزرگ میکنه باهاشون حتی وقتی که کسی به اون تیم امیدوار نیست باز قهرمان میکنه حتی تو شرایط نابرابر
به قول خودت اگر پارسال خودش رو نیمکت بود چه بسا با اون ابزار بازم قهرمان میشد کاری که واقعا از دست هیچکس دیگه ساخته نبوده و نیست
بزرگیش همین بوده که این الش های جدید که پیش اومده واسش رُ خوب مدیریت کرده
ولی من میگم بیا از این زاویه نگاه کنیم اگر مربی دیگری 25 سال تو یه تیم میموند و این شرای داشت چطور نتیجه میگرفت؟؟ در واقع ما نمیدونیم حدس بزنیم
به هر حال وقتی میشه بگی این یمشد یا اون که دقیقا همه چی برابر باشه ولی واسه هیچ دو مربی یکسان نبوده هیچوقت
من خودم معتقدم اگر خوزه تو چلی میموند سال 2007 شاید امروز دستاوردی داشت که کسی حتی فکر رسیدن بهشم نمیتونست بکنه ولی خب اینا حسرت های فوتبالی دیگه
به هر حال فرگوسن بهترین بوده و قطعا هیچ وقت کارای بزرگش رُ کسی نمیتونه زیر سوال ببره
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)