صفحه 439 از 700 نخستنخست ... 339389429437438439440441449489539 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 4,381 به 4,390 از 6997

موضوع: <<<<<<< اوندسیمای رئال مادرید در میلان >>>>>>>

حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط mohammad نمایش پست ها
    کل کل فقط با بارساییا
    نمیدونستن کاناوارو تو رئال بازی کرده بهش گفتم لاشی تو از کی طرفدار شدی کاناوارو زمان مسی هم تو رئال بوده
    وحید مشدی و علی کاشونی

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط mohammad نمایش پست ها
    کل کل فقط با بارساییا
    نمیدونستن کاناوارو تو رئال بازی کرده بهش گفتم لاشی تو از کی طرفدار شدی کاناوارو زمان مسی هم تو رئال بوده
    این که چیزی نیست خیلیاشون حتی نمیدونن رونالدینهو یه روز تو پی اس جی بازی میکرده

حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط HOSSEIN نمایش پست ها
    اوج بودن با ثبات داشتن فرق میکنه
    یه تیم میتونه 2 بار پشت هم قهرمان بشه 3 سال پنجم ششم ولی تیم فرگوسن همیشه ثبات داشته و این نقطع عطف مربی گری فرگوسنه
    نقطع عطف مربی گری فرگوسن بنظرم از وقتی امریکایی ها سال 2008 اومدن منچستر خریدن و کلی بازیکن از منچستر رفت ولی فرگی با مشی بازیکن پیر و بی کیفیت 3 سال پشت هم قهرمان شد
    تاثیر فرگوسن همون اختلااف 7 پله تو جول بود
    منچستر با فرگوسن 1
    منچستر بدون فرگوسن 7

البته شرایطی هم به وجود اومد که کار فرگوسن رو سخت کرد
    ظهور ونگر تو سال 98 که 6 سال 3 باز قهرمانی رو از فرگوسن گرفت ( فصل 2001.2002 هم خیلی خیلی مسخره تو روز های اخر ارسنال قهرمانی رو تقدیم به منچستر کرد ) بعدشم اومدن ابراهیمویچ و چلسی و بعدشم سیتی و ...
    ولی تیم فرگوسن همیشه ثبات داشت تو هر شرایطی
    اگه اون شرایط به وجود اومد اونوقت مرونیو یا هر مربی دیگه ای از فرگی برتره ولی در حال حاظر خیر
    میتونم قانع نشم؟

فوق حرفه ای
    یه تیم میتونه 2 بار پشت هم قهرمان بشه 3 سال پنجم ششم ولی تیم فرگوسن همیشه ثبات داشته و این نقطع عطف مربی گری فرگوسنه
    نقطع عطف مربی گری فرگوسن بنظرم از وقتی امریکایی ها سال 2008 اومدن منچستر خریدن و کلی بازیکن از منچستر رفت ولی فرگی با مشی بازیکن پیر و بی کیفیت 3 سال پشت هم قهرمان شد
    منچستر با فرگوسن 1
    منچستر بدون فرگوسن 7

ظهور ونگر تو سال 98 که 6 سال 3 باز قهرمانی رو از فرگوسن گرفت ( فصل 2001.2002 هم خیلی خیلی مسخره تو روز های اخر ارسنال قهرمانی رو تقدیم به منچستر کرد ) بعدشم اومدن ابراهیمویچ و چلسی و بعدشم سیتی و ...
    اگه اون شرایط به وجود اومد اونوقت مرونیو یا هر مربی دیگه ای از فرگی برتره ولی در حال حاظر خیر
    زر نزن مربی فقط ژنرال

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Herzeleid نمایش پست ها
    این که چیزی نیست خیلیاشون حتی نمیدونن رونالدینهو یه روز تو پی اس جی بازی میکرده
    مگه پی اس جی بوده من شنیدم از مکتب لاماسیا بوده
    هانری هم اسطوره خودشون میدونن

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط vahid نمایش پست ها
    خب شرایط فرگی خاص بوده... هیچ مربی پیدا نمیکنی تو کل دنیا که حتی تو این شرایط قرار گرفته باشه... در ضمن من قبول ندارم دچار تکرار تاکتیک نشده! شده اما کیفیت بالایی که به تیمش داده، باعث شده تاکتیکهایی که استفاده می کرده، مثمر ثمر باشه
    چرا قرار نگرفته ؟!
    سوال من اینجاست
    چون هیچ مربی تو دنیا نتونسته طی چندین سال یه تیم رو تو یه لول نگه داره
    گوردیولا تو بارسا کوللاک کرد ولی بعد 3.4 سال دچار تکرار تاتیکی شد تو اون تیم و ترجیح داد بره
    اصولا مربی ها بیشتر از 3.4 سال نمیمونن تو یه تیم یعنی سال اخری چنان میرینن که مجبورن برن
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

فوق حرفه ای

حرفه ای
    چرا قرار نگرفته ؟!
    سوال من اینجاست
    چون هیچ مربی تو دنیا نتونسته طی چندین سال یه تیم رو تو یه لول نگه داره
    گوردیولا تو بارسا کوللاک کرد ولی بعد 3.4 سال دچار تکرار تاتیکی شد تو اون تیم و ترجیح داد بره
    اصولا مربی ها بیشتر از 3.4 سال نمیمونن تو یه تیم یعنی سال اخری چنان میرینن که مجبورن برن
    میشه فقط یکی از این مربی هایی که میگی قرار گرفته رو نام ببری؟
    گواردیولا از همون اول هم مشکل عدم تنوع تاکتیک داشت ولی اون اوایل تیمهای رقیب نمیدونستن چطور جلوشُ بگیرن تا زمانی که مورینیو اومد رئال... از اون زمان به بعد این مشکل بیشتر نمود پیدا کرد...

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Herzeleid نمایش پست ها
    اره فرگوسن هم با اختلاف عقب بود تو امار رو در رو
    اره یادمه قشنگ...کلا معادلات بهم خورد ارسنال یهو رفت تو افول چلسی قدرت گرفت منچسترم همیشه خوب بوده خب
    نمک کل کل اینا
    لیوپول - منچستر
    ارسنال - منچستر
    چلسی - منچستر
    من سیتی - منچستر

ایناست که فرگوسن رو بزرگ کرده همیشه بوده
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

فوق حرفه ای
    منچستر با فرگوسن 1
    منچستر بدون فرگوسن 7

صد در صد! منم گفتم هم ثبات داشته هم تو اوج بوده...
    درسته حالا به نظر من رقابت اون قدرا هم سنگین نبوده تو کل این 25 سال ولی این که همیشه جایگاهش ثابت بوده و یکی از ارکان رقابت بوده برزیگشُ نشون میده
    یکی از کارای بزرگ فرگی همینه میره کلاس 92 رُ میاره و n تا کار بزرگ میکنه باهاشون حتی وقتی که کسی به اون تیم امیدوار نیست باز قهرمان میکنه حتی تو شرایط نابرابر
    به قول خودت اگر پارسال خودش رو نیمکت بود چه بسا با اون ابزار بازم قهرمان میشد کاری که واقعا از دست هیچکس دیگه ساخته نبوده و نیست
    بزرگیش همین بوده که این الش های جدید که پیش اومده واسش رُ خوب مدیریت کرده
    ولی من میگم بیا از این زاویه نگاه کنیم اگر مربی دیگری 25 سال تو یه تیم میموند و این شرای داشت چطور نتیجه میگرفت؟؟ در واقع ما نمیدونیم حدس بزنیم
    به هر حال وقتی میشه بگی این یمشد یا اون که دقیقا همه چی برابر باشه ولی واسه هیچ دو مربی یکسان نبوده هیچوقت
    من خودم معتقدم اگر خوزه تو چلی میموند سال 2007 شاید امروز دستاوردی داشت که کسی حتی فکر رسیدن بهشم نمیتونست بکنه ولی خب اینا حسرت های فوتبالی دیگه
    به هر حال فرگوسن بهترین بوده و قطعا هیچ وقت کارای بزرگش رُ کسی نمیتونه زیر سوال ببره

صفحه 439 از 700 نخستنخست ... 339389429437438439440441449489539 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)