صفحه 51 از 700 نخستنخست ... 41495051525361101151551 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 501 به 510 از 6997

موضوع: <<<<<<< اوندسیمای رئال مادرید در میلان >>>>>>>

فوق حرفه ای
    امروز سالروز تولد سانتیاگو برنابئو یسته بود . مدیر ، مربی و بازیکن اسبق رئال که هیچ کس نمی تواند انکار کند که اگر او نبود ، رئال مادرید شرایط فعلی را نداشت. سانتیاگو برنابئو در رده نونهالان (ردیف پایین ، نفر سوم)

در بازی مقابل اتلتیکو بیلبائو

برنابئو بین سالهای ۱۹۱۲ تا ۱۹۲۷ در خط حمله رئال بازی می کرد و در ۷۸ بازی ۶۹ گل زد

سانتیاگوی بزرگ ، کلنگ استادیوم فعلی را می زند …

به عنوان مدیر در رختکن رئال مادرید

در یک همایش

در کنار خودرویی که با آن تصادف کرده بود

دی استفانو و ریموند کوپا در دفتر سانتیاگو برنابئو

کارلوس سویانو ، کاپیتان تیم بسکتبال رئال به همراه برنابئو جام قهرمانی اروپا را بالای سر می برد

سانتیاگو برنابئو و بانو

برنابئو در مراسمی با حضور ماسیل ، خواننده اسپانیایی

در حال یکی از صحبت های معروفش با بازیکنان

در کنار دختری که به او یک موش را نشان می دهد

جشن قهرمانی در بالکن برنابئو

قایق سواری

اهدای شمشیر به برنابئو

در کنار امانسیو (فوتبالیست اسبق) و کلیفورد لویک (بسکتبالیست اسبق)

در جوار آمانسیو ، میگل مونیوز و گونتر نتزر

برنابئو و پل برایتنر ، بازیکن آلمانی

ورود برنابئو به زمین . دل بوسکه و کاماچو را در تصویر می شود دید

شش قهرمانی اروپا و یک جام بین قاره ای ، در کنار مدیران و اعضای هیئت مدیره و بازیکنان

2. کاربر مقابل از mohammad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    عجب عکسیه

دی استفانو و ریموند کوپا در دفتر سانتیاگو برنابئو

4. کاربر مقابل از mohammad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    رئال مادرید-منتخب جهان

شاخ شاخیمرئال مادرید-منتخب جهان
    یادش بخیر عجب بازی بود
    به مناسبت انتخاب رئال به عنوان بهترین باشگاه قرن بیستم
    کاکا عجب گلی به رئال زد
    اون موقع کونسسائو و کامبیاسو و سانتیاگو سولاری و مک منمن رئال بودن

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

6. کاربر مقابل از mohammad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای

فیگو ، یک نیمه با رئال ، یک نیمه با اینتر

زانتی پس از گل اول

همه بازیکنان در برنابئو

زامورانو هم برای هر تیم یک نیمه بازی کرد

هیرو همچنان قابل احترام

واکنش پاکو بویو

زامورانو و فیگو با اینتر

زیدان کبیر

بازوبندی که هیرو به بوترا داد

گوتی و حرکات هیجان انگیز

فیگو جلوتر از همه

زانتی – زامورانو ، به یاد قدیم

کاماچو

آمانسیو و کاماچو

زیدان و یاران

زامورانو

آمانسیو ، سالگادو ، گوتی ، کارمبو …

بازگشت گوتی به برنابئو

فیگو

کارمبو

پرش کارمبو

8. کاربر مقابل از mohammad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای

فوق حرفه ای
    آنچلوتی : کاسیاس و دی ماریا جایی نمی روند / فصل آینده هدف اولمان کسب 6 جام است

در مادرید واقعا راحت هستم. از اینجا خوشم می آید و می خواهم سال ها در رئال مربیگری کنم . ایتالیا به فینال جام جهانی نمی رسد
    کارلو آنچلوتی امروز بصورت رسمی وارد شبکه های اجتماعی شد . سایت رسمی وی نیز امروز در ایتالیا افتتاح شد. در حاشیه این مراسم او پاسخگوی سوالات خبرنگاران شد که این مصاحبه را می توانید اینجا بخوانید :

جنگ دروازه بانی رئال در فصل آینده
    فکر نمی کنم استفاده از لفظ جنگ خیلی مناسب باشد. پس از فینال چمپیونزلیگ همه به تعطیلات رفتند و هنوز برای صحبت کردن در مورد فصل آینده زود است. کاسیاس دوست دارد که در مادرید بماند و ما هم علاقه متقابلی داریم.

بازی فینال لیسبون
    چیز زیادی از آن بازی در خاطرم نمانده. در آن روزها همه تمرکزمان روی بازی بود. تاریخ فوتبال پر از نتایج مثبت و منفی است.
    بازی ها را نمی توان با هم قیاس کرد. این بازی را حتی نمی توانم با بازی ایتالیا و نیجریه در جام جهانی 1994 زمانی که دستیار آریگو ساکی بودم مقایسه کنم.
    دیداری که در دقایق پایانی موفق به زدن گل مساوی شدیم و در وقت های اضافه گل برتری را نیز به ثمر رساندیم. در آن بازی مدام به این فکر می کردیم که اگر حذف شویم ؛ چگونه سالم به ایتالیا وارد شویم. اما در لیسبون اوضاع بهتر بود.
    بهتر شدن تیم در فصل آینده
    نگران نیستم. معتقدم که اینطور می شود. رئال اگر اراده کند این کار را انجام می دهد. حتی اگر این اتفاق نیفتد بازهم مشکلی نیست. همین مجموعه هم مرا راضی می کند.
    با پزشکان تیم ملی پرتغال در مورد وضعیت رونالدو و په په صحبت کرده اید؟
    خیر ؛ صحبتی نکرده ام. نه با آنها نه با رونالدو و په په . رونالدو یک هفته است که اوضاع خوبی دارد و اختصاصی تمرین کرده است و در هفته آینده بهتر هم خواهد شد.
    حمله به کسب 6 جام در فصل آینده ؟
    شانس کسب 6 جام را خواهیم داشت ولی مسلم است که کار ساده ای نخواهد بود. هدف دوم ما این است که در تمام بازی ها با جدیت به میدان برویم و رقابت طلبی خودمان را از دست ندهیم.
    دی ماریا می ماند ؟
    شک ندارم که خود دی ماریا خوب می داند که اینجا در مادرید همه او را دوست دارند و می خواهند که او بماند. از من مربی گرفته تا هواداران و مدیریت باشگاه.
    مربیگری تیم ملی ایتالیا
    در این لحظه از بودن در رئال و کلا مربیگری در عرصه باشگاهی خوشحالم و از اینکه هر روز می توانم تیمم را تمرین بدهم.می خواهم همچنان در فوتبال باشگاهی حضور داشته باشم.
    در مادرید واقعا راحت هستم. از اینجا خوشم می آید و می خواهم سال ها اینجا مربیگری کنم. اما به عنوان یک ایتالیایی مربیگری تیم ملی کشورم برای من یک افتخار خواهد بود.
    تقویت میانه زمین رئال
    توجه داشته باشید که در فصل گذشته ما تقریبا خدیرا را در اختیار نداشتیم . او مصدوم بود و زمانی که به جمع ما اضافه شد عملکرد خوبی داشت. خدیرا بازیکن خوبی است . ببینیم چه پیش می آید.
    موراتا
    او هم مثل هر بازیکن دیگری دوست دارد به اندازه کافی به او بازی برسد اگر در تیم دیگری فرصت بیشتری به او برسد ؛ برای او بهتر خواهد بود. اگر او ما را ترک کند یک جایگزین جوان و نزدیک به او پیدا خواهیم کرد. فکر می کنم که او دوست دارد تا رئال را ترک کند.
    سقوط رئال مادرید b به دسته سه
    از این اتفاق ناراحتیم. بعد از یک شروع بد این اواخر مشغول جبران کردن بود ولی کافی نبود.
    فینال اسپانیا - ایتالیا ؟
    سخت است بخصوص برای ایتالیا دشوار است که به فینال برسد. اما خوب ؛ امیدوارم چنین شود.
    منبع : مارکا
    رضا سیف

فوق حرفه ای
    این بازی را حتی نمی توانم با بازی ایتالیا و نیجریه در جام جهانی 1994 زمانی که دستیار آریگو ساکی بودم مقایسه کنم.
    دیداری که در دقایق پایانی موفق به زدن گل مساوی شدیم و در وقت های اضافه گل برتری را نیز به ثمر رساندیم. در آن بازی مدام به این فکر می کردیم که اگر حذف شویم ؛ چگونه سالم به ایتالیا وارد شویم.

فوق حرفه ای
    موراتا
    او هم مثل هر بازیکن دیگری دوست دارد به اندازه کافی به او بازی برسد اگر در تیم دیگری فرصت بیشتری به او برسد ؛ برای او بهتر خواهد بود. اگر او ما را ترک کند یک جایگزین جوان و نزدیک به او پیدا خواهیم کرد. فکر می کنم که او دوست دارد تا رئال را ترک کند.

فوق حرفه ای
    لوکاکو در یک قدمی اتلتیکومادرید ؛ چلسی این بلژیکی را نمی خواهد

سال گذشته که در چلسی بودم پس از یکی از بازی ها وارد رختکن شددم. در رختکن اتوئو ؛ تورس و دمبابا حضور داشتند و آنجا بود که به خودم گفتم پسر اینجا چه خبر است
    به نظر می رسد که باید کار انتقال لوکاکو به اتلتیکو مادرید را تمام شده بدانیم. امروز لوکاکو در مصاحبه با اسکای اسپورت عنوان داشت که چلسی به دنبال گرفتن یک مهاجم است و از طرفی خیلی از باشگاه ها به من علاقمندند . من دوست دارم بازی کنم اما در چلسی این امکان میسر نیست.

وی ادامه داد: " سال گذشته که در چلسی بودم پس از یکی از بازی ها وارد رختکن شددم. در رختکن اتوئو ؛ تورس و دمبابا حضور داشتند و آنجا بود که به خودم گفتم پسر اینجا چه خبر است ؟ شما خودتان چلسی را می شناسید. آنها هر سال یک بازیکن درجه یک می خرند و فکر می کنم اگر مرا بفروشند بهترین راه حل خواهد بود"

هفته گذشته بود که خبر رسید اتلتیکو برای جذب لوکاکو حتی بصورت قرضی ؛ با باشگاه چلسی وارد مذاکره شده است . با قطعی شدن انتقال کاستا به چلسی در روزهای آینده باید لوکاکو را نیز بازیکن اتلتیکو بدانیم.

فوق حرفه ای
    حسین این کاری که گفتم رو بکن
    Hero Enter
    Viva Real Madrid

15. کاربر مقابل از Milad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

صفحه 51 از 700 نخستنخست ... 41495051525361101151551 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)