آنچلوتی : کاسیاس و دی ماریا جایی نمی روند / فصل آینده هدف اولمان کسب 6 جام است
در مادرید واقعا راحت هستم. از اینجا خوشم می آید و می خواهم سال ها در رئال مربیگری کنم . ایتالیا به فینال جام جهانی نمی رسد
کارلو آنچلوتی امروز بصورت رسمی وارد شبکه های اجتماعی شد . سایت رسمی وی نیز امروز در ایتالیا افتتاح شد. در حاشیه این مراسم او پاسخگوی سوالات خبرنگاران شد که این مصاحبه را می توانید اینجا بخوانید :
جنگ دروازه بانی رئال در فصل آینده
فکر نمی کنم استفاده از لفظ جنگ خیلی مناسب باشد. پس از فینال چمپیونزلیگ همه به تعطیلات رفتند و هنوز برای صحبت کردن در مورد فصل آینده زود است. کاسیاس دوست دارد که در مادرید بماند و ما هم علاقه متقابلی داریم.
بازی فینال لیسبون
چیز زیادی از آن بازی در خاطرم نمانده. در آن روزها همه تمرکزمان روی بازی بود. تاریخ فوتبال پر از نتایج مثبت و منفی است.
بازی ها را نمی توان با هم قیاس کرد. این بازی را حتی نمی توانم با بازی ایتالیا و نیجریه در جام جهانی 1994 زمانی که دستیار آریگو ساکی بودم مقایسه کنم.
دیداری که در دقایق پایانی موفق به زدن گل مساوی شدیم و در وقت های اضافه گل برتری را نیز به ثمر رساندیم. در آن بازی مدام به این فکر می کردیم که اگر حذف شویم ؛ چگونه سالم به ایتالیا وارد شویم. اما در لیسبون اوضاع بهتر بود.
بهتر شدن تیم در فصل آینده
نگران نیستم. معتقدم که اینطور می شود. رئال اگر اراده کند این کار را انجام می دهد. حتی اگر این اتفاق نیفتد بازهم مشکلی نیست. همین مجموعه هم مرا راضی می کند.
با پزشکان تیم ملی پرتغال در مورد وضعیت رونالدو و په په صحبت کرده اید؟
خیر ؛ صحبتی نکرده ام. نه با آنها نه با رونالدو و په په . رونالدو یک هفته است که اوضاع خوبی دارد و اختصاصی تمرین کرده است و در هفته آینده بهتر هم خواهد شد.
حمله به کسب 6 جام در فصل آینده ؟
شانس کسب 6 جام را خواهیم داشت ولی مسلم است که کار ساده ای نخواهد بود. هدف دوم ما این است که در تمام بازی ها با جدیت به میدان برویم و رقابت طلبی خودمان را از دست ندهیم.
دی ماریا می ماند ؟
شک ندارم که خود دی ماریا خوب می داند که اینجا در مادرید همه او را دوست دارند و می خواهند که او بماند. از من مربی گرفته تا هواداران و مدیریت باشگاه.
مربیگری تیم ملی ایتالیا
در این لحظه از بودن در رئال و کلا مربیگری در عرصه باشگاهی خوشحالم و از اینکه هر روز می توانم تیمم را تمرین بدهم.می خواهم همچنان در فوتبال باشگاهی حضور داشته باشم.
در مادرید واقعا راحت هستم. از اینجا خوشم می آید و می خواهم سال ها اینجا مربیگری کنم. اما به عنوان یک ایتالیایی مربیگری تیم ملی کشورم برای من یک افتخار خواهد بود.
تقویت میانه زمین رئال
توجه داشته باشید که در فصل گذشته ما تقریبا خدیرا را در اختیار نداشتیم . او مصدوم بود و زمانی که به جمع ما اضافه شد عملکرد خوبی داشت. خدیرا بازیکن خوبی است . ببینیم چه پیش می آید.
موراتا
او هم مثل هر بازیکن دیگری دوست دارد به اندازه کافی به او بازی برسد اگر در تیم دیگری فرصت بیشتری به او برسد ؛ برای او بهتر خواهد بود. اگر او ما را ترک کند یک جایگزین جوان و نزدیک به او پیدا خواهیم کرد. فکر می کنم که او دوست دارد تا رئال را ترک کند.
سقوط رئال مادرید b به دسته سه
از این اتفاق ناراحتیم. بعد از یک شروع بد این اواخر مشغول جبران کردن بود ولی کافی نبود.
فینال اسپانیا - ایتالیا ؟
سخت است بخصوص برای ایتالیا دشوار است که به فینال برسد. اما خوب ؛ امیدوارم چنین شود.
منبع : مارکا
رضا سیف