نوشته اصلی توسط KHATAR نه بابا درسته ما رو شوخی *یرینیم به بیگانه ولی قشنگ معلومه این معلون فن یگانه نیست داره سیرابی بازی درمیاره.ولی چون کرکره خندست ما هم توجهی نمیکنیم اواتار قبلیت بهتر بود بزار همون باشه این اواتارت خوب نی
نوشته اصلی توسط K A M R A N اواتار قبلیت بهتر بود بزار همون باشه این اواتارت خوب نی چرا؟ هرچیزی تا یه حدی نمک داره یه مدت بگذره عادی میشه اونم نمکش ماله امروز بود اینکه اواتاره اصلیمه تا بیاد ولی سوژه بازم دستم بیاد موقتی عوضش میکنم
نوشته اصلی توسط KHATAR چرا؟ هرچیزی تا یه حدی نمک داره یه مدت بگذره عادی میشه اونم نمکش ماله امروز بود اینکه اواتاره اصلیمه تا بیاد ولی سوژه بازم دستم بیاد موقتی عوضش میکنم اوکی به قول اق حشمت افتاد. به هر حال همه جوره دوست داریم
نوشته اصلی توسط K A M R A N اوکی به قول اق حشمت افتاد. به هر حال همه جوره دوست داریم مخلصیم
نوشته اصلی توسط special چطوری عزیزم بنز؟ چه شبهایی که با یاده تو خوابیدم
مگه آزم داره؟ آز عشق
نوشته اصلی توسط KHATAR چطوری عزیزم بنز؟ چه شبهایی که با یاده تو خوابیدم نوکرم عزیزم..... فقط به عشق تو نیکی جون رو گذاشتم
نوشته اصلی توسط special نوکرم عزیزم..... فقط به عشق تو نیکی جون رو گذاشتم ولی عکسه خیلی محتاتانه ای گذاشتی
نوشته اصلی توسط KHATAR ولی عکسه خیلی محتاتانه ای گذاشتی گفتم برای آذوقه امشبمون آمادش کنیم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن