نوشته اصلی توسط AliReza_0111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ای بمیری خب عکس کجا بود تگ کردی مادوتارو توام گرفتی مارو این همه تا اینجا راه اومدم
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 ای بمیری خب عکس کجا بود تگ کردی مادوتارو توام گرفتی مارو این همه تا اینجا راه اومدم اینقدر تن ماهی خوردم گیج شدم
نوشته اصلی توسط AliReza_0111 اینقدر تن ماهی خوردم گیج شدم خب مجبوری کمتر بخور در ضمن جان خودت این عکس آواتارتو عوض کن 10 ساله اینو گزاشتی
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 خب مجبوری کمتر بخور در ضمن جان خودت این عکس آواتارتو عوض کن 10 ساله اینو گزاشتی مال خودت که بچه ها قبلن هزار بار گذاشته بودن خیلی قدیمیه
نوشته اصلی توسط AliReza_0111 مال خودت که بچه ها قبلن هزار بار گذاشته بودن خیلی قدیمیه من که ندیدم بعدم تو داری چاوشی رو با طالبی مقایسه میکنی حداقل از چاوشی بزار
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 من که ندیدم بعدم تو داری چاوشی رو با طالبی مقایسه میکنی حداقل از چاوشی بزار باشه
ویرایش توسط Ya3er : 06-01-2015 در ساعت 07:11 PM
Omid
تا وقتی ادای شادمهر رو در میاورد خیلی خوب بود بعد از اینکه خودش شد هیچی دیگه هیچی
چو تخته پاره بر موج رها رها رها من
انصافا خوب نبود انصافا گفتم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن