نوشته اصلی توسط Rasool24 سه مرتبه پشت سر هم بگین کانال کولر کولر کانال خانم منشی منشی خانم خانم منشی منشی خانم خانوم منشی منشی خانم خانم منشی چه بیرحمانه زیبایی
azade, mojtaba00222, rebasss
نوشته اصلی توسط Rasool24 تو فیلم طرف داد میزنه صابر صابر دهن سرویس کی رفتی تایلند اون سری که نگفتم دارم میرم تهرون رفته بودم تایلند
هِمَــــتی کُــن با ایـن زردِ شُمــــالی . . .
azade, iwarjo, mojtaba00222, pirana
نوشته اصلی توسط penhold خانم منشی منشی خانم خانم منشی منشی خانم خانوم منشی منشی خانم خانم منشی چه بیرحمانه زیبایی دلم واسه چشمای شهلاش و اون رژ لب صورتیش تنگ شده
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
نوشته اصلی توسط penhold روزه باطل میشه اصن این چه وضع صحبت کن با منه ، نمیبرمت سر ِ کار ها روز قتل هم هست گناه داره
نوشته اصلی توسط rebasss اون سری که نگفتم دارم میرم تهرون رفته بودم تایلند من که اصلا با چهره تایلندی ها حال نمی کنم
نوشته اصلی توسط Rasool24 دلم واسه چشمای شهلاش و اون رژ لب صورتیش تنگ شده داره خطرناک میشه بیشتر از این تصور نکن
mojtaba00222, rebasss
نوشته اصلی توسط penhold نه خوشم اومد باهوشی چاکرتم
نوشته اصلی توسط Rasool24 من که اصلا با چهره تایلندی ها حال نمی کنم چس کلاسم میاد عاخه ، اصن نمیبرمت با خودم بشین نیشابور رو فتح کن
mojtaba00222, pirana
نوشته اصلی توسط penhold داره خطرناک میشه بیشتر از این تصور نکن یه بار خم شده بود داشت میزو تمیز میکرد بعد برگشت منو دید خشکش زده بود همیجوری با یه حالت خاصی نگام میکرد
نوشته اصلی توسط rebasss چس کلاسم میاد عاخه ، اصن نمیبرمت با خودم بشین نیشابور رو فتح کن اگه خانوم منشی هم بیاد منم میام به شرطی اتاقای منو خانم منشی با تو جدا باشه میترسم خانم منشی گولتو بخوره نصف شبی
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 8 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 8 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن