نوشته اصلی توسط Rasool24 منظورت همون روش موتور چوپا و ایناس دیگه چوپا به عنوان روش آخر استفاده میشه عین این فیلم هندیا تک چرخ میزنی و شیشه مغازه رو میشکنی میری تو مغازه میزنی رو جک و گاز میدی تا دود کنه و 110 بیاد
azade, mojtaba00222, rebasss, tandis_m
نوشته اصلی توسط tandis_m حداقل تو ديگه بهش راهكار نشون نده كه در به در 30 تومنتي عشقم پنجشنبه میام
نوشته اصلی توسط tandis_m حداقل تو ديگه بهش راهكار نشون نده كه در به در 30 تومنتي این همه از جلوش رد شدم دریغ از یه نگاه عاشقونه یه چشمک
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
نوشته اصلی توسط Hadi پنجشنبه چه خبره ؟ اگه 12 میدی تا من جمعه بیام من چه ميدونم گداها ميگن شب جمعه س در راه رضاي خدا كمك كنين
azade, mojtaba00222, rebasss
نوشته اصلی توسط Rasool24 این همه از جلوش رد شدم دریغ از یه نگاه عاشقونه یه چشمک ریدی
نوشته اصلی توسط Hadi من میخوام مخ بزنم بیان نفری 4 بدن تو نمیدی چی کار به کار اینا داری رسول میخواد 12 بده عشقم مینا میخواد 12 بده بدین آقا بدین به من چه
نوشته اصلی توسط penhold چوپا به عنوان روش آخر استفاده میشه عین این فیلم هندیا تک چرخ میزنی و شیشه مغازه رو میشکنی میری تو مغازه میزنی رو جک و گاز میدی تا دود کنه و 110 بیاد رسول الان این خیلی ج میده برو تو کارش
نوشته اصلی توسط penhold چوپا به عنوان روش آخر استفاده میشه عین این فیلم هندیا تک چرخ میزنی و شیشه مغازه رو میشکنی میری تو مغازه میزنی رو جک و گاز میدی تا دود کنه و 110 بیاد دهنت سرویس
نوشته اصلی توسط Hadi ریدی تو برو یه فکری به حال تاپیکت کن لاشی
azade, marshall, mojtaba00222, rebasss, tandis_m
نوشته اصلی توسط penhold نت قطع شد صفحه رفت ؟!! مگه میشه مگه داریم ها والا
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 14 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 14 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن